Tervetuloa mukaan VOIMAKEHÄ® -lisenssivalmennukseen kesällä! Non-stop-verkkovalmennus avautuu 1.7.

Julkaistu: 18.5.2020 klo 12:22 Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Valmennatko työssäsi asiakkaita itsetuntemukseen ja omien vahvuuksien tunnistamiseen? Autatko heitä hyvinvoinnin, mielekkään työn ja uran kysymyksissä tai elämän suunnan etsimisessä? Sparraatko työyhteisöjä tai tiimejä kehittymään ja hyödyntämään paremmin jokaisen vahvuuksia?

Toimitko johtajana, esimiehenä tai henkilöstön kehittäjänä? Valmentajana, työnohjaajana, coachina, asiantuntijana tai kehittäjänä? Haluatko uusia näkökulmia ja työvälineitä vahvuuksien tunnistamiseen ja vahvuuslähtöiseen asiakastyöhön?

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia valmiudet vankkaan tieteelliseen tutkimukseen perustuvan vahvuustyökalun ja ohjauskonseptin käyttöön kaikille avoimessa VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennuksessa!

VOIMAKEHÄ® perustuu positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen. Voimakehään sisältyvät luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys ja lahjakkuus, hankitut taidot ja osaaminen, kiinnostuksen kohteet, arvot ja resurssit.

VOIMAKEHÄ® -lisenssivalmennuksessa perehdytään syvällisesti

  • työkalun taustateorioihin ja positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen
  • teorioihin eri vahvuuksien lajien taustalla
  • vahvuuksien lajien väliseen dynamiikkaan
  • erilaisiin vaihtoehtoisiin tapoihin vahvuuksien tunnistamiseen sekä
  • työkalun ja ohjauskonseptin käytännön soveltamiseen oman työn näkökulmasta

Non-stop-verkkovalmennus on laajuudeltaan 5 op ja toteutuu kokonaan itsenäisinä verkko-opintoina, jotka voi suorittaa omaan tahtiin ajasta ja paikasta riippumatta. Valmennus sisältää perehtymisen video- ja verkkomateriaaliin, kirjallisuuteen ja artikkeleihin sekä itsenäisiä tehtäviä ja kirjallisen raportin. Verkkovalmennuksen tueksi on tarjolla verkkotyöpajoja ja toimintatoripäiviä, joista informoidaan valmennuksen aikana. Suoritusaikaa on 2 kk ilmoittautumisesta lähtien. Valmennus avautuu 1.7.2020.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan non stop -verkkovalmennukseen koulutuskalenterissa:

https://www.oamk.fi/fi/koulutus/taydennyskoulutus/koulutuskalenteri/?tkid=825&kid=1383&kieli=FI

Lue lisää Voimakehä-mallista:
https://www.linkedin.com/pulse/voimakeh%C3%A4-l%C3%B6yd%C3%A4-omat-vahvuutesi-sanna-wenstr%C3%B6m/

 

VOIMAKEHÄ® -tuotteen ulkoasun suunnittelu ja kuva: Design Inspis, Oulu