Ammatiksi ohjaus – opiskele opinto-ohjaajaksi

Opinto-ohjaajankoulutuksemme on opettajankoulutuksen suorittaneille, opinto-ohjaajana toimiville tai näihin tehtäviin aikoville tarkoitettua 60 opintopisteen jatkokoulutusta. Koulutus antaa sinulle kelpoisuuden toimia opinto-ohjaajana eri koulutusmuodoissa. Seuraava haku opinto-ohjaajankoulutukseen on 8. - 29.1.2019. 

 
some_fb.png
Henkilökohtaista ohjausta
opiskelijapalvelut.amok@oamk.fi
, 020 611 0220

Voidaksesi hakea koulutukseen, sinulla tulee olla joko ammatillisten tai yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus (A 986/1998).

Koulutuksen pedagogisina periaatteina ovat  työelämäläheisyys, osallistava pedagogiikka ja osaamisperusteisuus. Kehittävä ote ohjaukseen ja koulutusteknologian hyödyntäminen ovat keskeisiä opinnoissa.

Koulutuksen kesto on 1,5 vuotta. Opiskeluaika määräytyy opiskelijan henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti ja opinnoista voi valmistua oman aikataulun mukaan. Opinto-ohjaajankoulutus edellyttää sinulta sitoutumista ja varautumista aikataulullisesti osaamisen kehittämiseen ja osoittamiseen. 

Haku ja valintaperusteet »
Opiskelu opinto-ohjaajaksi »
Opetussuunnitelma » 

 

Artikkelikuva

Rohkeasti uutta oppimaan

OSAOn Kaukovainion liiketalouden yksikön äidinkielen lehtori Tutta Mattila kannustaa hakemaan rohkeasti uutta osaamista.
Artikkelikuva

Opintoja omien osaamistarpeiden pohjalta

Opiskelu työn ohella onnistuu, kun oma halu ja motivaatio ovat kohdillaan.
Artikkelikuva

Osaamista ohjaustyöhön

Anne Jurvakainen lähti opiskelemaan ammatilliseksi opinto-ohjaajaksi, sillä hän halusi kehittää osaamistaan ja kilpailukykyään.

milka neliö.jpg

Sarjaopiskelijasta tuli kolmannen kerran ope

Milka Grekulaa voi hyvällä syyllä tituleerata sarjaopiskelijaksi.

Kiinnostuitko opinto-ohjaajan koulutuksesta?

Jätä yhteystietosi, niin saat tietoa koulutuksesta ja hakemisesta. Voit halutessasi myös kysyä meiltä lisätietoja tai jättää palautetta tällä lomakkeella.

  

Ota yhteyttä!

Kiviharjuntie 4, 90220 OULU
phone icon 020 611 0220
EMAIL icon amok@oamk.fi
EMAIL icon opiskelijapalvelut.amok@oamk.fi

Videot

Ammatilliseksi opinto-ohjaajaksi Oulussa

Katso, mitä opiskelijat kertovat opettajaopinnoista Oulussa.