Ammattikorkeakoulututkinnot

Ammattikorkeakoulututkinnot ovat käytännönläheisiä korkeakoulututkintoja, joiden laajuus on 210–270 opintopistettä ja kesto 3,5–4,5 vuotta. Ammattikorkeakoulututkintoja on tarjolla sekä päivä- että monimuotototeutuksena. Monimuotototeutus sopii usein työn ohessa opiskeluun, sillä opetusjärjestelyissä hyödynnetään päiväopetuksen lisäksi verkko-, ilta- ja viikonloppuopetusta. 

ONNEA UUDET OPISKELIJAT! 

Oamk on julkaissut kevään toisen yhteishaun valintakoevalinnan tulokset 7.7. Todistusvalinnan sekä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen tulokset on julkaistu jo aiemmin. Oamkissa aloittaa syksyllä kaikkiaan noin 1 900 uutta tutkinto-opiskelijaa – lämpimästi tervetuloa!

Kevään toisessa yhteishaussa opiskelijaksi hyväksyttyjen alimmat pistemäärät löydät täältä.

Uusille opiskelijoille on kerätty kattava tietopaketti osoitteeseen www.oamk.fi/uusiopiskelija.

Valtakunnallisesti korkeakoulujen tulee julkaista tulokset viimeistään 15.7. Hakijat voivat tarkistaa omat tuloksensa Oma Opintopolku –palvelusta. Jos opiskelijaksi hyväksytyllä on vielä ylempien hakutoiveiden osalta valinnan tulos kesken tai varalla, pääsee hän vastaanottamaan opiskelupaikan 15.7. sen hetkisen tilanteen mukaisesti. Opetushallitus lähettää kaikille kevään toisessa yhteishaussa hakeneille sähköpostitse tuloskirjeen, kun kaikki tulokset on julkaistu. Tuloskirjeessä näkyy opiskelijavalinnan tulokset kaikkien hakutoiveiden osalta.

LISÄHAKU 3.–6.8.2020

Oamk järjestää lisähaun niihin kevään yhteishakujen hakukohteisiin, joihin jäi vapaita aloituspaikkoja. Lisähaku alkaa maanantaina 3.8. klo 8.00 ja päättyy torstaina 6.8. klo 15.00.

Lisähaussa ovat mukana seuraavat hakukohteet:

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Opintopolku-järjestelmässä.

Syksyn yhteishaussa 2.–16.9.2020 mukana olevat koulutuksemme