kuvakorkeus:

Kevään 2022 yhteishaun AMK-valintakoe

AMK-valintakoe järjestetään Oulun ammattikorkeakoulussa 30.5.2022.– 3.6.2022. Valintakokeeseen ei lähetetä valintakoekutsua. Mikäli olet valinnut hakuvaiheessa valintakokeen suorituspaikaksi Oulun ammattikorkeakoulun, löydät tältä sivulta lisätietoja käytännön asioista. 

Huomioithan, että voit suorittaa valintakokeen vain siinä paikassa ja sinä aikana, mihin olet ilmoittautunut. Jos saavut väärään aikaan tai paikkaan, sinua ei voida päästää suorittamaan valintakoetta. Voit tarkistaa valitsemasi suorituspaikan ja -ajan omalta hakemukseltasi kirjautumalla Opintopolku-palveluun.

Valintakokeen suorituspaikka ja ilmoittautuminen

Oulun ammattikorkeakoulussa valintakoe järjestetään Linnanmaan kampuksella osoitteessa Yliopistokatu 9, 90570 Oulu. Ohjaus valintakoetiloihin tapahtuu Oamkin ovelta C5 (kartta). 

Ohjeita kokeeseen saapuville

  • Saat noin viikkoa ennen amk-valintakoetta sähköpostitse ja tekstiviestitse linkin tunnisteeseen (QR-koodin), jossa on ilmoitettu koeaika ja koepaikka. Muista tarkistaa myös roskapostisi. Linkin tunnisteeseen löydät myös hakemukseltasi Oma Opintopolku -palvelusta viikolla 21.
  • Saavu ajoissa paikalla saamasi ohjeen mukaisesti. Myöhästyneitä hakijoita ei oteta valintakoetilaan.
  • Varaudu esittämään saamasi QR-koodi puhelimen näytöltä tai paperille tulostettuna valintakoetilaisuudessa.
  • Ota mukaasi oma tietokone ja voimassa oleva virallinen henkilöllisyystodistus. Ilman niitä et voi osallistua amk-valintakokeeseen
  • Hakijat muodostavat Linnanmaan kampuksen C5-oven ulkopuolelle jonot, joista hakijat ohjataan omaan koetilaan. Varaudu odottamaan ulkona kaikissa olosuhteissa.
  • Valvoja tarkistaa hakijan henkilöllisyyden koetilan ovella. 

Luethan etukäteen huolellisesti valintakokeeseen liittyvät ohjeet sivulta https://www.ammattikorkeakouluun.fi/hakijalle/valintatavat/amk-valintakoe/

Turvallisuus 

Amk-valintakoe toteutetaan turvallisesti THL:n ja Oulun kaupungin ohjeita ja suosituksia noudattaen. 

Valintakokeen sisältö, kesto ja pisteytys

Valintakokeen sisällöstä, kestosta ja pisteytyksestä kerrotaan ammattikorkeakoulujen yhteisellä Ammattikorkeakouluun.fi –sivustolla

Valintakokeen yksilölliset järjestelyt

Jos tarvitset vamman, sairauden, lukivaikeuden tai jonkin muun erityisen syyn vuoksi yksilöllisiä järjestelyjä valintakokeessa, tulee sinun tehdä kirjallinen yksilöllisiä järjestelyjä koskeva hakemus. Mukaan tulee liittää lääkärintodistus tai muu vastaava lausunto vamman tai sairauden laadusta.

Sinun on toimitettava yksilöllisten järjestelyjen hakemus liitteineen viimeistään 6.4.2022 klo 15.00 Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) hakijapalveluihin, jos olet valinnut AMK-valintakokeen suorituspaikaksi Oamkin. Katso tarkemmat hakemuksen palautusohjeet.

Saapuminen Linnanmaan kampukselle

Linnanmaan kampus (Yliopistokatu 9, 90570 Oulu) sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Oulun keskustasta pohjoiseen.

Linnanmaan kampuksella on hyvin rajallinen määrä pysäköintitilaa. Valintakokeeseen tulijoiden kannattaa välttää omalla autolla tulemista tai varata reilusti aikaa auton pysäköimiseksi etäämmälle kampuksesta. Voit pysäköidä maksutta Oulun ammattikorkeakoulun hallinnoimille pysäköintialueille P5, P6 ja P7, mikäli siellä on tilaa.

Reitit ja aikataulut löytyvät osoitteesta www.oulunjoukkoliikenne.fi

Ravintolapalvelut 

Katso Linnanmaan kampuksen ravintolapalveluiden aukiolojat.  

Yhteystiedot

Hakijapalvelut
Oulun ammattikorkeakoulu
Yliopistokatu 9
90570 OULU

puh. 029 448 9002

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.