Telulainen - Oulun ammattikorkeakoulun tekniikan ja luonnonvara-alan lehti  

Oulun ammattikorkeakoulun tekniikan ja luonnonvara-ala yksikkö julkaisee Oamk_Telulainen -lehteä, jossa esitellään tekniikan ja luonnonvara-alan koulutustamme sekä tehdään tki-työtämme tunnetuksi. Telulainen on yksi Tutkittu tieto teemavuosi 2021 toimijoista.

Haluamme lehdellämme lisätä tietoisuutta, minkälaisia opinnäytteitä valmistuvat opiskelijamme toteuttavat elinkeinoelämän tarpeisiin. Opinnäytetöitä käsittelevät artikkelit antavat näkemystä myös siitä, millainen merkitys amk-koulutuksella on paikalliseen työelämään. Artikkelit avartavat näkökulmaa, millaisiin työtehtäviin ja yrityksiin valmistuneet tekniikan ja luonnonvara-alan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet tulevat työllistymään. Tämä edistää nykyisten ja tulevien opiskelijoidemme uskoa työllistymisestä ja halua hakeutua opiskelemaan kiinnostavaa ammattialaa.

Koulutukseen liittyvien artikkeleiden lisäksi julkaisemme artikkeleita tekemästämme TKI-työstä, jota teemme yhdessä alueen elinkeinoelämän kanssa. Toteuttamamme tki-työ mahdollistaa alueen yritysten kilpailukyvyn kasvattamisen, uusien teknologioiden käyttöönoton kannattavasti ja investointien lisäämiseksi Oulun alueelle. Ensimmäiset lehdet julkaistiin vuonna 2020 ja ne ovat luettavissa Issuu-palvelussa.

Lehden ISNN-tunniste on 2670-2835.

 

Lisätietoja lehdestä: Mira Kekkonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Vol. 2

 

  Sähkö-, automaatio- ja konetekniikan erikoisnumero 3/2021, Lue lehti 
 Yksikön yhteinen 2/2021, Lue lehti 
 Luonnonvara-alan erikoisnumero 1/2021, Lue lehti

Vol. 1

 

 Lehti 2/2020, Lue lehti

 Lehti 1/2020,  Lue lehti