Rakennusarkkitehdin polkuopinnot, päivätoteutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:60 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Tekniikan ja liikenteen ala
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin
Ilmoittautumisaika:30.07.2019 - 11.08.2019
Aloituspaikkoja:3
Toteutusajankohta:Syksy 2019
Kevät 2020
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Sisältää rakennusarkkitehdin tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnot harjoittelua lukuun ottamatta. Avoimen opiskelijat opiskelevat samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa (RYA19SP).

Voit ilmoittautua ja suorittaa rakennusarkkitehtien ensimmäisen vuoden opinnot avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana, jos sinulla on hyväksytty rakennusarkkitehtien soveltuvuuskoe kevään 2015 yhteishausta tai sen jälkeen, tai hyväksytty DIA-yhteisvalinnan arkkitehtuurin valintakoe keväältä 2017 tai sen jälkeen. KERRO ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN LISÄTIEDOISSA MISSÄ JA MILLOIN OLET SUORITTANUT SOVELTUVUUSKOKEEN.

Suunnitelman mukaan suoritettavat opinnot:
Rakennussuunnittelun perusosaaminen 1, 15 op
Ympäristönsuunnittelun perusteet, infrarakenteet, 5 op
Rakennusmateriaalit, materiaalien ominaisuudet ja kemia, 5 op
Rakennussuunnittelun perusosaaminen 2, 10 op
Rakennesuunittelun perusteet, 5 op
Arkkitehtuurin historia, 5 op
Matematiikka, 5 op
Matemaattiset tutkimusmenetelmät, 5 op
Fysiikka, 5 op
Opetussuunnitelma ja opintojaksojen kuvaukset: www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuun...

Päivätoteutukseen osallistuvalta opiskelijalta edellytetään hyviä valmiuksia myös itsenäiseen opiskeluun. Päivätoteutuksesta pääosa toteutetaan lähiopetuksena. Lähiopetusta tarjotaan arkipäivinä. Opiskelijalla tulee olla kannettava tietokone.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Avoimen opintopolkuopiskelijat osallistuvat tutkinto-opiskelijoiden mukana perehdytyspäiville ma 19.8.-pe 23.8.2019. Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa ma 26.8.2019.

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään elokuussa ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.

Rakennusarkkitehtien soveltuvuuskoe / arkkitehtuurin valintakoe tulee olla hyväksytysti suoritettuna, vaikka suorittaisit vain yksittäisiä opintojaksoja. Voit tiedustella yksittäisistä opintojaksoista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .