Sairaanhoitajatyön polkuopinnot, Oulainen, monimuotototeutus

Paikkakunta:Oulainen
Laajuus:60 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin, Verkko-opetus, Itseopiskeluaineistoon perustuva
Ilmoittautumisaika:04.11.2021 - 26.11.2021
Aloituspaikkoja:99
Toteutusajankohta:Syksy 2022
Kevät 2022
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

HUOM! Mikäli olet hakenut yhteishaussa, tee polkuopintoihin ilmoittautuminen vasta sen jälkeen, kun olet saanut tiedon, ettet tullut valituksi. Polkuopintojen ilmoittautuminen ja ennakkotehtävän palautusaika päättyy 26.11.

Polkuopinnoissa on 5 aloituspaikkaa.

Polkuopinnot sisältävät sairaanhoitajakoulutuksen 1. lukuvuoden opinnot. Lukuvuoden (kevät 2022-syksy 2022) aikana suoritettavien opintojen laajuus vaihtelee, riippuen opiskelijalle laaditusta henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Sosiaali- ja terveysalan polkuopintoihin hakeutuvat opiskelijat valitaan ennakkotehtävän perusteella valintakokeeseen. Valintakokeena toimii yksilöhaastattelu. Ennakkotehtävällä ja valintakokeella arvioidaan hakijan motivaatiota ja soveltuuvuutta alalle ja kyseiseen tutkinto-ohjelmaan. Tutkinto-ohjelma tekee näiden perusteella lopulliset polkuopintojen opiskelijavalinnat. Ennakkotehtävästä ja valintakokeesta ei anneta erillistä palautetta hakijoille.

Ennakkotehtävä palautetaan ilmoittautumisen yhteydessä PDF-muotoisena liitetiedostona ilmoittautumisjärjestelmään, kohtaan "Lisää liite". Mikäli lisäät liitteen ilmoittautumisen jälkeen, pääset lisäämään liitteen ilmoittautumisjärjestelmän kohdasta "Omat ilmoittautumiset ja maksut". Otsikoi tiedosto hakemallasi polulla ja omalla nimelläsi (Sukunimi Etunimi, Sairaanhoitajatyön polkuopinnot, Oulainen). Liite tulee liittää ilmoittautumisjärjestelmään 26.11.2021 mennessä. Myöhästyneitä liitteitä ei oteta huomioon.

Valintakoehaastattelut pidetään keskiviikkona 8.12. etänä Zoomin kautta. Valintakoekutsut lähetetään sähköpostitse viimeistään pe 3.12. klo 15 mennessä (tarkista varalta roskapostikansio). Valintakoepäivää ei voi muuttaa.

Ennakkotehtävän (pituus 4-5 sivua) ohjeistus:

1. Lyhyt esittely itsestäsi, harrastuksista, työkokemuksesta ynnä muusta vastaavasta.

2. Käsityksesi sosiaali-/terveysalan ammattikorkeakoulutuksen vaatimista opiskeluvalmiuksista ja omista opiskeluvalmiuksistasi.

3. Käsityksesi hakemasi koulutuksen/koulutuksien ammattikorkeakouluopinnoista.

4. Käsityksesi hakemisen kohteena olevan alan työtehtävistä ja itsestäsi kyseessä olevan alan sosiaali-/terveysalan ammattilaisena (vahvuudet ja kehittämishaasteet).

5. Kuvaile motivaatiotasi hakemaasi koulutukseen tai koulutuksiin.

6. Urasuunnitelmasi koulutuksen jälkeen ja alan tulevaisuuden näkymät.

Kirjoitathan lisäksi ilmoittautumisjärjestelmän Omat henkilötiedot -välilehden lisätietokenttään tiedon pohjakoulutuksestasi (oppilaitos, tutkinto).

Tutkinnon opetussuunnitelmaan voit käydä tutustumassa osoitteessa www.oamk.fi/opinto-opas/

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa ma 10.1.22 Oulaisten kampuksella. Opinnot toteutuvat monimuoto-opetuksena.

Monimuoto-opiskelu tarkoittaa useita erilaisia opiskelumuotoja sisältävää toteutustapaa. Se ei edellytä aikaisempaa tutkintoa tai työkokemusta. Opiskelu on lähi- ja verkko-opiskelua, itsenäistä tai parityöskentelyä, ryhmätyöskentelyä tai suurryhmäopiskelua koululla, työpaikoilla tai tietoverkkojen välityksellä. Monimuoto-opiskelu edellyttää läsnäoloa lähiopetustilanteissa kuten simulaatio-, toimenpide- ja muilla harjoitustunneilla sekä verkkoympäristössä. Opiskelu voi olla myös aikaan ja paikkaan sidottua. Opiskelumuoto edellyttää itsekuria ja kykyä ottaa vastuuta omasta opiskelusta.

Opiskelijalla tulee olla kannettava tietokone mukana lähiopetuksessa. Verkko-opintoja varten opiskelijalla tulee olla lisäksi käytössään internet-yhteys, kuulokkeet, mikrofoni ja web-kamera.

Polkuopinnot voivat sisältää myös englannin kielellä toteutettavia opintojaksoja.

Kevätlukukauden alustavat lähiopetusviikot ovat seuraavat:

Viikko 2
Viikko 6
Viikko 9
Viikko 13
Viikko 15 (ma-ke)

Lisäksi sairaanhoitotyön perusharjoittelu viikoilla 16-20.

Avoimen opiskelijoiden tulee sopia erikseen harjoittelun suorittamisesta. Emme takaa, että kaikki polkuopiskelijat pääsevät suorittamaan harjoittelua. Huom! Muutokset lähiopetusviikoissa mahdollisia.

Huom! Polkuopinnot katsotaan yleensä päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.