Liiketalouden polkuopinnot (taloushallinnon osaamispolku), monimuotototeutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:60 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
Opetusmuoto:Lähiopetus iltaisin, Verkko-opetus
Ilmoittautumisaika:04.11.2021 - 01.12.2021
Aloituspaikkoja:999
Toteutusajankohta:Kevät 2022
Syksy 2021
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Opintopolku sisältää liiketalouden tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden pakolliset perusopinnot. Kevätlukukautena 2022 ja syyslukukautena 2022 suoritettavien opintojen laajuus on noin 60 op.

Liiketalouden polkuopiskelija opiskelee samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Opetus toteutetaan verkko- ja lähiopetuksen yhdistelmänä painottaen verkko-opetusta. Lähiopetusta on tyypillisesti kampuksella joka toinen perjantai klo 12–18 ja verkko-opetusta on kahtena arki-iltana viikossa, opetus ajoittuu välille klo 16–20.30 (4 h/ilta). Verkko-opetus yleensä nauhoitetaan. Tentit voivat olla lähitenttejä tai verkkotenttejä.

Opetussuunnitelmat ja opintojaksokuvaukset: https://www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuu...

Verkko-opetusta varten sinulla on oltava tietokone, internet-yhteys, kuulokkeet ja mikrofoni sekä web-kamera. Verkko-oppimisympäristöön tallennettuja tehtäviä ja oppimateriaalia voit tutkia ja opiskella aikataulusi mukaisesti. Kannettavalle tietokoneelle ei ole asetettu erityisiä vaatimuksia. Oleellista on, että koneella pystyy käyttämään Microsoft Office -ohjelmistoperheen sovelluksia.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Polkuopiskelijapaikkoja on 5.

Polkuopiskelijavalinta tehdään motivaatiokirjeellä. Kirjeen (max. pituus 2 sivua) tulee sisältää seuraavat asiat:
- Lyhyt esittely itsestäsi ja työkokemuksesta.
- Kuvaile motivaatiotasi tutkinnon suorittamiseen
- Kerro myös urasuunnitelmastasi koulutuksen jälkeen.

Motivaatiokirje palautetaan ilmoittautumisen yhteydessä PDF-muotoisena liitetiedostona ilmoittautumisjärjestelmään, kohtaan "Lisää liite". Mikäli lisäät liitteen ilmoittautumisen jälkeen, pääset lisäämään liitteen ilmoittautumisjärjestelmän kohdasta "Omat ilmoittautumiset ja maksut". Otsikoi tiedosto hakemallasi polulla ja omalla nimelläsi. Liite tulee palauttaa ilmoittautumisjärjestelmään 1.12.2021 mennessä. Puutteellisia hakemuksia eikä myöhästyneitä liitteitä ei oteta huomioon.

Polkuopiskelijoiksi valittuihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse.

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään tammikuussa ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.