Rakennusalan työnjohdon polkuopinnot, monimuotototeutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:65 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Tekniikan ja liikenteen ala
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin, Lähiopetus viikonloppuisin, Verkko-opetus
Ilmoittautumisaika:04.11.2021 - 13.12.2021
Aloituspaikkoja:5
Toteutusajankohta:Kevät 2022
Syksy 2022
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Sisältää rakennusalan työnjohdon (rakennusmestari) tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnot harjoittelua lukuun ottamatta.

Avoimen opiskelijat opiskelevat samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa (RYM22KM).

Opiskelu monimuotoryhmässä perustuu omaan aktiivisuuteen, itseopiskeluun ja työelämälähtöisiin projekteihin, joita tuemme verkko- ja lähiopetuksella ja ohjauksella. Verkko-opetusta varten opiskelijalla on oltava tietokone, internet-yhteys, kuulokkeet ja mikrofoni sekä web-kamera.

Pakollista lähiopetusta on kuukausittain kaksi päivää (pe-la). Tämän lisäksi on vuosittain pakollisia harjoituksia ja muita tehtäviä varten 5–7 lähiopetuspäivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan lukukausien alussa.

Opetussuunnitelma ja opintojaksojen kuvaukset: https://www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuu...

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Lähipäivät alkavat keskiviikkona 12.1.2022.

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään elokuussa ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.

MIKÄLI HALUAISIT SUORITTAA YKSITTÄISIÄ OPINTOJAKSOJA (EI KOKO OPINTOPOLKUA), LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN avoinamk#oulu.fi (korvaa # -> @) ja kerro viestissäsi mille opintojaksoille haluaisit osallistua. Myös opintopolun yksittäisille opintojaksoille voidaan ottaa avoimen opiskelijoita esitietovaatimukset huomioiden mikäli tilaa jää.