Tietotekniikan polkuopinnot, ohjelmistokehitys, monimuotototeutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:65 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Tekniikan ja liikenteen ala
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin, Lähiopetus iltaisin, Lähiopetus viikonloppuisin, Verkko-opetus
Ilmoittautumisaika:04.11.2021 - 13.12.2021
Aloituspaikkoja:10
Toteutusajankohta:Kevät 2022
Syksy 2022
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Sisältää tietotekniikan tutkinto-ohjelman ohjelmistokehityksen suuntautumisvaihtoehdon ensimmäisen vuoden opinnot harjoittelua lukuun ottamatta. Avoimen opiskelijat opiskelevat samassa monimuotoryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa (TVT22KMO).

Opetussuunnitelma ja opintojaksojen kuvaukset:
https://www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuu...

Opetus on pääosin verkkopohjaista opetusta arki-iltaisin (ma−to klo 17.30−21.00). Opintojaksot voivat sisältää myös lähiopetusta (1−3 pv/kk) koululla, jolloin opetusta voi olla perjantaina klo 8−20 ja lauantaina klo 8−16 välisenä aikana. Kaikki opintojaksot sisältävät myös itsenäistä opiskelua. Opintojaksoilla on lisäksi paljon tiimityöskentelyä.

Opiskelijalla tulee olla kannettava tietokone sekä lisäksi internet-yhteys, kuulokkeet, mikrofoni ja web-kamera. Näiden lisäksi opiskelija tarvitsee Uuden opiskelijan oppaassa mainitut tarvikkeet opiskeluihinsa: https://oamk.fi/images/UusiopiskelijaAMK/Kevat2022/InsinriA...

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Opinnot alkavat perjantaina 7.1.2022.

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.