Suomalaisen sosiaalialan ja suomen kielen lisäkoulutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:15 op
Hinta:225 euroa
Koulutusala:Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
Opetusmuoto:Verkko-opetus, Itseopiskeluaineistoon perustuva
Ilmoittautumisaika:01.02.2022 - 16.09.2022
Aloituspaikkoja:99
Toteutusajankohta:Syksy 2022
Kevät 2023
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, joilla on vähintään keskitason suomen kielen taito. Koulutus on tarkoitettu myös muille heikommassa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille.

Koulutuksessa yhdistetään samaan aikaan sosiaalialan työtä ja opiskelua. Opiskelutehtävät ovat osa työ- tai harjoittelutehtäviä. Opiskelumateriaali ja -tehtävät voi opiskella etänä ja itsenäisesti. Tehtävissä on suomen kielen harjoituksia. Ne auttavat oppimaan sosiaalialan sanastoa. Työpaikalla saat ohjausta työtehtäviin työpaikkaohjaajalta. Opettaja ohjaa opiskelussa joko työpaikalla tai etänä.

Hakuaika: 1.2.2022 - 16.9.2022
Koulutuksen aika: 3.10.2022 - 31.3.2023.

Koulutukseen otetaan 15 opiskelijaa ja siihen valitaan haastattelun perusteella. Koulutus etenee henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Haastattelut pidetään porrastetusti hakuajan aikana/jälkeen sitä mukaa kun hakemuksia tulee. Haastattelukutsut lähetetään sähköpostitse.

Koulutuksen sisältö:

Sosiaalialan perusteet 5 op
Sosiaalialan lainsäädäntö 5 op
Sosiaalialan palvelujärjestelmä 5 op

Tutustu opetussuunnitelmaan opinto-oppaassa: https://www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuu... (katso otsikon SUOMALAISEN SOSIAALIALAN JA SUOMEN KIELEN LISÄKOULUTUS alta).

Opiskelija osoittaa ammatillisen osaamisensa yksi osaamistavoite kerrallaan. Osaamisen osoittaminen tapahtuu opettajan ohjauksessa.Jos opiskelijalla ei ole työ- tai harjoittelupaikkaa, sitä haetaan opiskelun aikana sosiaalialan opettajan ohjauksessa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Koulutus on avoimen ammattikorkeakoulun opintoja. Yksi opintopiste maksaa 15 euroa. Koko sosiaalialan täydennyskoulutus maksaa 225 euroa.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Koulutukseen hakeneet kutsutaan erilliseen haastatteluun, jonka perusteella tehdään päätös koulutukseen valinnasta.