Maaseutuelinkeinojen polkuopinnot, päivätoteutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:61 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Luonnonvara- ja ympäristöala
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin
Ilmoittautumisaika:01.08.2022 - 15.08.2022
Aloituspaikkoja:5
Toteutusajankohta:Syksy 2022
Kevät 2023
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Sisältää maaseutuelinkeinojen tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnot harjoittelua lukuun ottamatta. Avoimen opiskelijat opiskelevat samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa (MAA22SP).

Opetussuunnitelma ja opintojaksojen kuvaukset: https://www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuu...

Opetuksen toteutus perustuu tutkivaan oppimiseen ja työelämän kanssa yhteistyössä tehtäviin projekteihin. Opiskelu on päätoimista ja edellyttää sinulta sitoutumista kokoaikaiseen työskentelyyn. Opetus järjestetään pääasiassa lähiopetuksena kampuksella, mutta osittain kontaktiopetus voi olla myös verkko-opetusta.

Mikäli koulusivistyskielesi* ei ole suomi, kielitaito testataan erillisellä kielitaitokokeella. Kielitaitokoe pidetään ke 17.8. klo 9 Oamkin Linnanmaan kampuksella. Kielitaitokokeeseen kutsuttavat hakijat saavat sähköpostitse kutsun kokeeseen. Kielitaitokokeen sijaan voidaan näyttönä hyväksyä, jos olet suorittanut Yleisestä kielitutkinnosta (YKI) vähintään keskitason tutkinnot (tasot 3-4) (B1-B2) kaikilta osa-alueilta tai Valtionhallinnon kielitutkinnon, josta vaaditaan vähintään tyydyttävä taitotaso.

*Koulusivistyskielellä tarkoitetaan peruskoulussa tai lukiossa opetuskielenä ollutta kieltä, josta hakijalla on todistuksessaan äidinkielen arvosana. Koulusivistyskieleksi katsotaan myös:
• kieli, jolla hakija on ylioppilastutkinnossa suorittanut hyväksytyn kokeen äidinkielessä
• kieli, josta hakija on saanut ylioppilastutkinnossa vähintään arvosanan magna cum laude approbatur suomi toisena kielenä -kokeessa.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Huom! Ilmoittautumisaika polkuopintoihin päättyy 16.8. klo 15!

Avoimen opintopolkuopiskelijat osallistuvat tutkinto-opiskelijoiden mukana perehdytyspäiville. Tarkemmat tiedot perehdytyspäivistä löydät tältä sivustolta: https://oamk.fi/images/UusiopiskelijaAMK/Syksy2022/Agrologi...

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään elokuussa ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.