Liiketalouden polkuopinnot, esimiestyön osaamispolku, monimuotototeutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:60 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
Opetusmuoto:Lähiopetus iltaisin, Verkko-opetus
Ilmoittautumisaika:06.06.2022 - 01.08.2022
Aloituspaikkoja:999
Toteutusajankohta:Syksy 2022
Kevät 2023
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

HUOM! Mikäli olet hakenut yhteishaussa, tee polkuopintoihin ilmoittautuminen vasta sen jälkeen, kun olet saanut tiedon, ettet tullut valituksi yhteishaussa.

Polkuopinnot sisältävät liiketalouden tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnot tutkinto-opiskelijoiden ryhmässä (LIK22SME), esimiestyön osaamispolussa. Opetus toteutetaan verkko- ja lähiopetuksen yhdistelmänä painottaen verkko-opetusta. Lähiopetusta on yhtenä arki-iltana viikossa klo 16.30-19.45. Muut illat ovat verkko-opetusta, joka nauhoitetaan. Joillakin opintojaksoilla on pakollisia lähiopetuskertoja, esim. kielissä. Tentit voivat olla lähitenttejä tai soveltuvia verkkotenttejä.

Verkko-opetusta varten sinulla on oltava tietokone, internet-yhteys, kuulokkeet ja mikrofoni sekä web-kamera. Verkko-oppimisympäristöön tallennettuja tehtäviä ja oppimateriaalia voit tutkia ja opiskella aikataulusi mukaisesti. Voit laatimasi henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti osallistua myös kampuksen päiväopintoihin suorittaessasi esimerkiksi valmentavia opintojaksoja ja kieliopintoja.

Opetussuunnitelma ja opintojaksokuvaukset: https://www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuu...

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Polkuopiskelijapaikkoja on 5. Polkuopiskelijavalinta tehdään motivaatiokirjeellä. Kirjeen (max. pituus 2 sivua) tulee sisältää seuraavat asiat: - Lyhyt esittely itsestäsi ja työkokemuksesta. - Kuvaile motivaatiotasi tutkinnon suorittamiseen - Kerro myös urasuunnitelmastasi koulutuksen jälkeen.
Motivaatiokirje palautetaan ilmoittautumisen yhteydessä PDF-muotoisena liitetiedostona ilmoittautumisjärjestelmään, kohtaan "Lisää liite". Mikäli lisäät liitteen ilmoittautumisen jälkeen, pääset lisäämään liitteen ilmoittautumisjärjestelmän kohdasta "Omat ilmoittautumiset ja maksut". Otsikoi tiedosto hakemallasi polulla ja omalla nimelläsi. Liite tulee liittää ilmoittautumisjärjestelmään 1.8.2022 mennessä. Myöhästyneitä liitteitä ei oteta huomioon. Polkuopiskelijoiksi valittuihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä viikoilla 32-33.

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään elokuussa ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.

Mikäli koulusivistyskielesi* ei ole suomi, kielitaito testataan erillisellä kielitaitokokeella. Kielitaitokoe pidetään ke 17.8. klo 9 Oamkin Linnanmaan kampuksella. Kielitaitokokeeseen kutsuttavat hakijat saavat sähköpostitse kutsun kokeeseen. Kielitaitokokeen sijaan voidaan näyttönä hyväksyä, jos olet suorittanut Yleisestä kielitutkinnosta (YKI) vähintään keskitason tutkinnot (tasot 3-4) (B1-B2) kaikilta osa-alueilta tai Valtionhallinnon kielitutkinnon, josta vaaditaan vähintään tyydyttävä taitotaso.

*Koulusivistyskielellä tarkoitetaan peruskoulussa tai lukiossa opetuskielenä ollutta kieltä, josta hakijalla on todistuksessaan äidinkielen arvosana. Koulusivistyskieleksi katsotaan myös:
- kieli, jolla hakija on ylioppilastutkinnossa suorittanut hyväksytyn kokeen äidinkielessä
- kieli, josta hakija on saanut ylioppilastutkinnossa vähintään arvosanan magna cum laude approbatur suomi toisena kielenä -kokeessa.