Liiketalouden polkuopinnot, päivätoteutus (myynnin ja markkinoinnin osaamispolku)

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:60 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin
Ilmoittautumisaika:14.11.2022 - 02.12.2022
Aloituspaikkoja:99
Toteutusajankohta:Kevät 2023
Syksy 2023
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Opintopolku sisältää liiketalouden tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden pakolliset perusopinnot. Kevätlukukautena 2023 ja syyslukukautena 2024 suoritettavien opintojen laajuus on noin 60 op.

Liiketalouden polkuopiskelija opiskelee samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Opinnoissa painottuu lähiopetus ja itsenäinen työskentely yksin ja ryhmissä. Opiskelijalla tulee olla kannettava tietokone mukana lähiopetuksessa. Kannettavalle tietokoneelle ei ole asetettu erityisiä vaatimuksia. Oleellista on, että koneella pystyy käyttämään Microsoft Office -ohjelmistoperheen sovelluksia.

Opetussuunnitelmat ja opintojaksokuvaukset: https://www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuu...

Mikäli koulusivistyskielesi* ei ole suomi, kielitaito testataan erillisellä kielitaitokokeella. Kielitaitokoe pidetään ke 21.12. klo 9 Oamkin Linnanmaan kampuksella. Kielitaitokokeeseen kutsuttavat hakijat saavat sähköpostitse kutsun kokeeseen. Kielitaitokokeen sijaan voidaan näyttönä hyväksyä, jos olet suorittanut Yleisestä kielitutkinnosta (YKI) vähintään keskitason tutkinnot (tasot 3-4) (B1-B2) kaikilta osa-alueilta tai Valtionhallinnon kielitutkinnon, josta vaaditaan vähintään tyydyttävä taitotaso.

*Koulusivistyskielellä tarkoitetaan peruskoulussa tai lukiossa opetuskielenä ollutta kieltä, josta hakijalla on todistuksessaan äidinkielen arvosana. Koulusivistyskieleksi katsotaan myös:
• kieli, jolla hakija on ylioppilastutkinnossa suorittanut hyväksytyn kokeen äidinkielessä
• kieli, josta hakija on saanut ylioppilastutkinnossa vähintään arvosanan magna cum laude approbatur suomi toisena kielenä -kokeessa.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Polkuopiskelijapaikkoja on 5.

Polkuopiskelijavalinta tehdään motivaatiokirjeellä. Kirjeen (max. pituus 2 sivua) tulee sisältää seuraavat asiat:
- Lyhyt esittely itsestäsi ja työkokemuksesta.
- Kuvaile motivaatiotasi tutkinnon suorittamiseen
- Kerro myös urasuunnitelmastasi koulutuksen jälkeen.

Motivaatiokirje palautetaan ilmoittautumisen yhteydessä PDF-muotoisena liitetiedostona ilmoittautumisjärjestelmään, kohtaan "Lisää liite". Mikäli lisäät liitteen ilmoittautumisen jälkeen, pääset lisäämään liitteen ilmoittautumisjärjestelmän kohdasta "Omat ilmoittautumiset ja maksut". Otsikoi tiedosto hakemallasi polulla ja omalla nimelläsi. Liite tulee palauttaa ilmoittautumisjärjestelmään 2.12.2021 mennessä. Puutteellisia hakemuksia eikä myöhästyneitä liitteitä ei oteta huomioon.

Polkuopiskelijoiksi valittuihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse.

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään tammikuussa ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.