Tietojenkäsittelyn polkuopinnot, monimuotototeutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:62 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin, Lähiopetus iltaisin, Verkko-opetus
Ilmoittautumisaika:07.12.2022 - 19.12.2022
Aloituspaikkoja:10
Toteutusajankohta:Kevät 2023
Syksy 2023
Lisätietoja:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Sisältää tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelman ensimmäisen lukuvuoden pakolliset perusopinnot. Opetussuunnitelmaan voit käydä tutustumassa osoitteessa: https://www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuu...
Avoimen polkuopiskelijana opiskelet samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa (TIK23KM).

Opintojen alussa pidetään perehdytyspäivä(t) Oulussa, Linnanmaan kampuksella ja kahden seuraavan lukukauden alussa voidaan pitää yksi lähipäivä. Opetus järjestetään verkossa pääsääntöisesti kolmena iltana viikossa. Lukujärjestyksen opetustunnit sijoittuvat klo 17.00-21.00. Opettajien ohjaustunteja voi olla myös muina aikoina. Opetus tapahtuu etäluentoina ja -ohjauksena, luennot tallennetaan. Itsenäistä ja muulloin kuin lukujärjestysaikana tapahtuvaa ryhmätyöskentelyä sisältyy opiskeluun.

Mikäli koulusivistyskielesi* ei ole suomi, kielitaito testataan erillisellä kielitaitokokeella. Kielitaitokoe pidetään 21.12. klo 9:00 Oamkin Linnanmaan kampuksella. Kielitaitokokeeseen kutsuttavat hakijat saavat sähköpostitse kutsun kokeeseen. Kielitaitokokeen sijaan voidaan näyttönä hyväksyä, jos olet suorittanut Yleisestä kielitutkinnosta (YKI) vähintään keskitason tutkinnot (tasot 3-4) (B1-B2) kaikilta osa-alueilta tai Valtionhallinnon kielitutkinnon, josta vaaditaan vähintään tyydyttävä taitotaso.

*Koulusivistyskielellä tarkoitetaan peruskoulussa tai lukiossa opetuskielenä ollutta kieltä, josta hakijalla on todistuksessaan äidinkielen arvosana. Koulusivistyskieleksi katsotaan myös:
- kieli, jolla hakija on ylioppilastutkinnossa suorittanut hyväksytyn kokeen äidinkielessä
- kieli, josta hakija on saanut ylioppilastutkinnossa vähintään arvosanan magna cum laude approbatur suomi toisena kielenä -kokeessa.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Avoimen opintopolkuopiskelijat osallistuvat tutkinto-opiskelijoiden mukana perehdytyspäiville. Tarkemmat tiedot perehdytyspäivistä löydät tältä sivustolta: https://oamk.fi/images/UusiopiskelijaAMK/Kevat2023/Tietojen...

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään tammikuussa ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.