kuvakorkeus:

Informaatioteknologia

Tietotekniikkaa tarvitaan maailmanlaajuisesti kaikilla ammattialoille, ja ICT-alan osaajien tarve kasvaa koko ajan Suomessa ja maailmalla. Voit opiskella meillä joko tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi tai tietojenkäsittelyn tradenomiksi. Pääset tutustumaan ICT-alaan suorittamalla tarjonnastamme kolme kurssia. 

Järjestimme 7.2. infon, jossa kerroimme informaatioteknologian Oamk Highwaystä.  

Katso infon tallenne

Tietotekniikan insinöörinä työsi voi olla sulautettujen järjestelmien, mobiilisovellusten, käyttöliittymien, www-palveluiden, elektroniikan tai mittaus- ja testausjärjestelmien suunnittelua ja toteuttamista. Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutuksesta saat monipuoliset tiedot ja taidot digitalisoituvan työelämän ja yhteiskunnan tarpeisiin. 

Voit varmistaa opiskelupaikan alla olevista ICT-alan tutkinto-ohjelmista opiskelemalla Oamkin määrittelemät 15 opintopistettä sekä toisen asteen koulutuksen:

Monimuoto-opetus tietotekniikan ja tietojenkäsittelyn opinnoissa tarkoittaa, että opetusta on verkossa ilta-aikaan (nämä nauhoitetaan) ja kurssilla voi olla joku lähipäivä kampuksella. Projektit tapahtuvat ryhmätyönä ja osaa opinnoista voi edistää myös itsenäisesti.

Tietotekniikka

Pakolliset kurssit (10 op)

Valitse yksi alla olevista kursseista

Tietojenkäsittely

Seuraavista viidestä kurssista voi vapaasti valita (yhteensä 15 op):

Tai seuraavat kurssit voi valita tässä mainitussa järjestyksessä, kun on käynyt kurssin Internet-ohjelmointi ja tietokannat (5 op):

 

Suorittamalla toisen asteen koulutuksen ja Oamk Highway -opinnot opiskelijalle luvataan opiskelupaikka ICT-alalta. Opiskelupaikkaa tulee hakea kahden vuoden sisällä siitä, kun toisen asteen tutkinto on suoritettu. Opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoa, mikä nopeuttaa opiskelijoiden valmistumista.

 

Jos oma oppilaitoksesi ei löydy ilmoittautumissivulta Opiskelen-kohdasta, merkitse itsesi kohtaan “Jokin muu lukio/ammattiopisto”. Kun olet ilmoittautunut Oamk Highway -opintokokonaisuuteen, varmista opoltasi, että hän on myös asiasta tietoinen. Oposi antaa sinulle lisäohjeet jatkosta. Mikäli koulusi opo ei ole asiasta tietoinen, pyydä häntä olemaan yhteydessä Oamkiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (p. 050 511 7907). Kursseja ei voi suorittaa ilman Oamkin ja oppilaitoksen yhteistyötä, sillä osa kokeista tehdään 2 asteella valvotusti.