Luonnonvara-ala

Luonnonvara-ala on vakaa toimiala, jossa on tarvetta monenlaisille osaajille. Perusmaatalous teknistyy ja tuotantorakenne kehittyy koti suurempia yksiköitä. Ympäristönäkökohdat ja vastuullinen ruoantuotanto ovat yhä tärkeämpiä. Pääset tutustumaan luonnonvara-alaan suorittamalla kolme kurssia.

Oamk Highway -opinnot (15 op):

Kaikki opinnot voi suorittaa verkossa. 

Suorittamalla toisen asteen koulutuksen ja Oamk Highway -opinnot opiskelijalle luvataan opiskelupaikka luonnonvara-alan tutkinto-ohjelmasta: agrologi (AMK), maaseutuelinkeinot. Opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoa, mikä nopeuttaa opiskelijoiden valmistumista.

Ilmoittaudu Oamk Highwayhin tästä

Jos oma oppilaitoksesi ei löydy ilmoittautumissivulta Opiskelen-kohdasta, merkitse itsesi kohtaan “Jokin muu lukio/ammattiopisto”. Kun olet ilmoittautunut Oamk Highway -opintokokonaisuuteen, varmista opoltasi, että hän on myös asiasta tietoinen. Oposi antaa sinulle lisäohjeet jatkosta. Mikäli koulusi opo ei ole asiasta tietoinen, pyydä häntä olemaan yhteydessä Oamkiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (p. 040 182 1492). Kurssin suorittamiseen tarvitaan yhteistyötä 2 asteen ja Oamkin välillä.

Syksyn 2023 haku tutkinto-opiskelijaksi Oamk Highway -opintokokonaisuuden ja toisen asteen koulutuksen perusteella järjestetään 4.9.2023 klo 8.00 – 14.9.2023 klo 15.00.

Syksyn Oamk Highway -erillishaussa voit hakea opiskelemaan monimuotototeutukseen (opetus verkko-opetuksena). Kevään Oamk Highway-haussa voit hakea opiskelemaan päivätoteutukseen (opetus lähiopetuksena kampuksella).