kuvakorkeus:

Tekniikka

Tekniikan ala on hyvin monipuolinen. Insinöörit voivat ratkoa energiantuotantoon ja -kulutukseen liittyviä haasteita, osallistua eri laitteiden ja koneiden suunnitteluun tai kehittää sähkö- ja automaatioteknisiä ratkaisuja. Pääset tutustumaan alaan suorittamalla kolme kurssia ja samalla voit varmistaa opiskelupaikan haluamastasi koulutuksesta.

Järjestimme 31.1. infon, jossa kerroimme Oamk Highwaystä yleisesti sekä erityisesti tekniikan alan opinnoista.  

Katso infon tallenne

Opiskelupaikka tekniikan tutkinto-ohjelmasta

Suorittamalla toisen asteen koulutuksen ja Oamk Highway -opinnot opiskelijalle luvataan opiskelupaikka jostakin seuraavista/seuraavissa tekniikan tutkinto-ohjelmissa:

Oamk Highway -opinnot (15 op):

Pakolliset kurssit (10 op)

  • Tekniikan matematiikka 1 (5 op), 1.9.2021–27.5.2022
    • Suositellaan aloittamaan tällä kurssilla.
    • Toisen asteen opettaja opettaa kurssin.
  • Tekniikan fysiikka 1 (5 op), 1.9.2021 –27.5.2022
    • Verkkototeutus (Oamk toteuttaa).

Alakohtainen kurssi (5 op), valitse yksi verkkokurssi (Oamk toteuttaa)

Opiskelupaikkaa tulee hakea kahden vuoden sisällä, kun toisen asteen tutkinto on suoritettu. Opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoa, mikä nopeuttaa opiskelijoiden valmistumista.

 

Jos oma oppilaitoksesi ei löydy ilmoittautumissivulta Opiskelen-kohdasta, merkitse itsesi kohtaan “Jokin muu lukio/ammattiopisto”. Kun olet ilmoittautunut Oamk Highway -opintokokonaisuuteen, varmista opoltasi, että hän on myös asiasta tietoinen. Oposi antaa sinulle lisäohjeet jatkosta. Mikäli koulusi opo ei ole asiasta tietoinen, pyydä häntä olemaan yhteydessä Oamkiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (p. 050 511 7907). Kursseja ei voi suorittaa ilman Oamkin ja oppilaitoksen yhteistyötä, sillä osa kokeista tehdään 2 asteella valvotusti. 

Se on mukavaa, kun on päässyt jo vähän tutustumaan alan ammattikorkeakouluopintoihin ennen niiden aloittamista. Opintojen kautta sai vähän käsitystä siitä, millaista alan opiskelu on.

Tekniikan alan Highway-opinnot suorittanut Ville Niskanen

Lue Villen tarina