« Takaisin

OsaOppi VI - Digitaaliset oppimisratkaisut, -materiaalit ja ympäristöt

Täydennyskoulutus
Opetusmuoto:Verkko-opetus
Laajuus ja kesto:2-9 op
Koulutusaika:5.9.2019 - 30.11.2020
Hakuaika: 5.9.2019 - 31.10.2020
Hinta:maksuton
Opetuskieli:suomi
Paikkakunta:

Yleiskuvaus opinnoista

Digipedagogiikan uusimpiin oppimisratkaisuihin ja työkaluihin syventyvässä verkkokoulutuksessa pääset suunnittelemaan omin tarpeisiisi sopivan osaamismerkeistä koostuvan opintopolun, jota vuorovaikutteiset webinaarit ja pelilliset elementit rytmittävät. Pohjana hyödynnämme suosittua ja uudistettua Oppiminen Online – osaamismerkkikonseptia, joka mahdollistaa oman digiosaamisen työelämälähtöisen kehittämisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Tavoite

Koulutusosion tavoitteena on vahvistaa opetushenkilöstön tvt-osaamista ja antaa valmiuksia suunnitella ja toteuttaa digipedagogiikkaa hyödyntävää opetusta. Osion sisältöinä ovat digipedagogiset työkalut, digitaalisten oppimateriaalien tuottaminen ja koostaminen yhteisöllisesti sekä vuorovaikutteisten digitaalisten oppimisympäristöjen ja -prosessien kehittäminen. Koulutusosio toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa.

Opetusmateriaali

Kaikki koulutuksen materiaali ja osaamismerkit löytyvät sivustolta:
http://www.oppiminenonline.com/

Myös ohje itsenäiseen työskentelyyn löytyy täältä:
http://www.oppiminenonline.com/ohje-itsenaiseen-tyoskentelyyn/

Tiinalta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) voit kysyä vinkkejä itsenäiseen opiskeluun ja osaamismerkkien hakemiseen.

Kohderyhmä

Ammatillisen koulutuksen opetus- ja tukihenkilöstö

Toteutusajat

Syksyllä 2020 osaamisen kehittäminen on mahdollista osallistumalla Oppiminen Online -verkkosessioihin ja osoittamalla osaamista digitaalisin osaamismerkein. Verkkosessiot ovat kaikille avoimia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua erikseen. Osaamismerkit ovat haettavissa ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstölle.

Saat merkkihakemuksistasi palautetta ja tarvittaessa ohjausta. Osaamismerkit ovat haettavissa 30.11.2020 asti. 

Syksyllä järjestettävistä verkkosessioista päivitetään tarkemmat tiedot Oppiminen Online-sivustolla: http://www.oppiminenonline.com/koulutukset/ sekä Oppiminen Online facebook-ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/oppiminenonline/

Kouluttaja(t)

Lehtori, Ammatillinen opettajankoulutus
040 4874657

Muuta koulutukseen liittyvää tietoa

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja osallistujalle maksuton.