« Takaisin

TAIMI -Tasa-arvosta, yhdenvertaisuudesta ja moninaisuudesta innostumaan!

Täydennyskoulutus
Opetusmuoto:Verkko-opetus
Laajuus ja kesto: -
Koulutusaika:9.2.2022 - 15.12.2022
Hakuaika: 4.11.2022 - 21.1.2022
Hinta:maksuton
Opetuskieli:suomi
Paikkakunta:

Yleiskuvaus opinnoista

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen on tehokkainta, kun sitä tehdään useilla eri toiminnan tasoilla eri toimijoita osallistaen. Hankkeen tavoitteena on kehittää suomen- ja ruotsinkielisen perusopetuksen ja toisen asteen henkilöstön tayv-osaamista teoreettisen tiedon, pedagogiikan, oppilaitoksen prosessien ja toimintamallien sekä lakisääteisten
suunnitelmien kehittämisen osalta. Lisäksi koulutus antaa osallistujille valmiuksia toteuttaa sukupuolitietoista opetusta sekä käsitellä sukupuolen moninaisuutta opetussuunnitelman edellyttämällä tavalla.

Tavoite

 Hankkeen tavoitteena on kehittää suomen- ja ruotsinkielisen perusopetuksen ja toisen asteen henkilöstön tayv-osaamista teoreettisen tiedon, pedagogiikan, oppilaitoksen prosessien ja toimintamallien sekä lakisääteisten suunnitelmien kehittämisen osalta. Lisäksi koulutus antaa osallistujille valmiuksia toteuttaa sukupuolitietoista opetusta sekä käsitellä sukupuolen moninaisuutta opetussuunnitelman edellyttämällä tavalla. Hanke koostuu viidestä koulutusosiosta, jotka sisältävät käytännönläheistä oman työn kehittämistä ja mahdollisuuden jalkauttaa hyvät käytännöt osaksi oman oppilaitoksen toimintakulttuuria. Koulutus toteutetaan verkko-oppimisympäristössä.

Kohderyhmä

 Perusopetuksen, 2. asteen ja vapaan sivistystyön opettajat ja ohjaajat.