ORB - Oulu Reality Browser Training 

Miten lisättyä todellisuutta (AR) voitaisiin hyödyntää sinun alallasi? Auttaisiko AR-osaaminen sinua työllistymään haluamallesi alalle? Osallistu korkeakoulutetuille suunnattuun työvoimakoulutukseen ja tutustu AR-sisällön tuottamiseen.

Lisätty todellisuus eli Augmented Reality (AR) tarkoittaa erilaisen virtuaalisen datan, esimerkiksi tekstin, kuvan, äänen, animaation, videon, tai paikkatiedon yhdistämistä reaaliajassa näkyvään, todelliseen maailmaan erilaisten digitaalisten näyttöjen, kuten älypuhelimien, tablettien tai AR-lasien avulla. 

 

Koulutuksen info-tilaisuuden 1.6.2021 vidotallenne on nähtävissä YouTubessa

https://youtu.be/ddGAl2L2tdY

 

 Koulutuksen sisältö

Koulutus keskittyy tunnistamaan ja toteuttamaan pienryhmissä (demotasolla) AR-sisältöjä.

Osallistuja tutustuu koulutuksessa lukuisiin AR -alueella toimiviin yrityksiin ja niiden toimintaan käytännön tasolla. Osallistuja pystyy luomaan verkostoja osaamisalallaan ja kykenee etsiytymään alalle ominaisia kanavia käyttäen työpaikkoihin. Koulutuksessa hyödynnetään lisäksi järjestäjän työelämäyhteyksiä, joiden kautta kontaktit työnantajiin mahdollistuvat. 

 

Monimuoto-opetus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, jotka koostuvat pääsääntöisesti lähiopetuksesta ja verkkoyhteyksiä hyödyntäen toteutettavasta kontaktiopetuksesta. Osallistujat opiskelevat sekä itsenäisesti, että ryhmissä työskennellen ohjaavan opettajan opetuksessa. Menetelmistä vastaavat kokeneet ja modernit opetusteknologiat ja -menetelmät hallitsevat opettajat, joilla on myös pedagoginen pätevyys. Tuorein markkinatieto, ja teknologinen osaaminen tuodaan koulutukseen yhteistyöyritysten osaamisen kautta. 

 

Hae koulutukseen

Tästä linkistä löydät hakuohjeet TE-palveluiden nettisivuilta  Hae koulutukseen

 

Koulutuksen yhteistyötahot