Tradenomi (ylempi AMK), taloushallinnon kehittäminen

Taulukko: Tutkinto-ohjelman kuvaus
Tutkinto Liiketalouden ylempi ammattikorkeakoulututkinto
Tutkintonimike Tradenomi (ylempi AMK)
Laajuus/kesto 90 op / 1–2,5 vuotta
Tutkinto-ohjelma Taloushallinnon kehittämisen tutkinto-ohjelma
Aloituspaikat 30
Opetusjärjestelyt Opiskelu tapahtuu pääosin verkko-opintoina. Lähiopetuspäivä on kerran kuukaudessa ja siihen voi osallistua myös verkon kautta. Osa opetuksesta järjestetään yhdessä muiden Oamkin Master-tutkinto-ohjelmien kanssa, jossa keskeistä on monialainen opiskelu. Opinnot ovat ylempiä korkeakouluopintoja, mikä edellyttää opiskelijalta sitoutumista ja aktiivista itsenäistä työskentelyä.

Oamkin Master-tutkintojen yhteiset aloituspäivät ja lukuvuoden 2021-2022 lähiopetuspäivät ilmoitetaan myöhemmin.
Kampus Linnanmaan kampus
Yliopistokatu 9, 90570 Oulu
Hakuaika 17.–31.3.2021 klo 15.00
Koulutus alkaa Syksyllä 2021

Valintaperusteet

Pohjakoulutusvaatimus

Pohjakoulutusvaatimuksena on

  • korkeakoulututkinto, joka sisältää tai jonka lisäksi on suoritettu 40 opintopistettä taloushallinnon/laskentatoimen korkeakouluopintoja
  • opistoasteen laskentatoimen merkonomin tutkinto.

Lisäksi hakijalla tulee olla tutkinnon suorittamisen jälkeen hankittu vähintään kahden (2) vuoden työkokemus taloushallinnon/laskentatoimen alalta.

Haussa käytettävä tutkinto tulee olla suoritettu 16.7.2021 mennessä. Hakukelpoisuuteen edellytettävä kahden vuoden työkokemus tulee olla hankittu 31.7.2021 mennessä.

Yrittäjyys hyväksytään työkokemukseksi, jos siitä on todistus, joka osoittaa, että hakija on tai on ollut YEL- tai MYEL-vakuutettu. (YEL= yrittäjäeläkevakuutus, MYEL=viljelijöiden, metsätilallisten, kalastajien ja poronhoitajien sekä heidän perheenjäsentensä työeläkevakuutus). Ulkomainen yrittäjyys todistetaan vastaavin virallisin dokumentein.

Työkokemus ilmoitetaan täysinä kuukausina. Hakijan tulee muuntaa osa-aikatyön tunnit kokoaikaiseksi niin, että 150 tuntia tai 20 vähintään 7 tunnin työpäivää vastaa yhtä kuukautta. Työkokemuksen ei tarvitse olla yhtäjaksoista eikä saman työnantajan palveluksessa hankittua. Rinnakkaisista työsuhteista voi saada työkokemuspisteitä vain päätoimista työskentelyä vastaavan määrän. Varusmiespalvelusta, naisten vapaaehtoista asepalvelusta, siviilipalvelusta tai hoitovapaata ei lasketa työkokemukseksi.

Valinnan pistetytys

Valintaperuste Valintapisteet
Ennakkotehtävä 100 pistettä
Yhteensä 100 pistettä

Ennakkotehtävä

Valinta tehdään ennakkotehtävästä kertyvien pisteiden perusteella. Esseemuotoisen ennakkotehtävän ohjeistus julkaistaan hakuajan alkuun mennessä tällä sivulla.

Ennakkotehtävän maksimipistemäärä on 100 pistettä. Alin hyväksyttävä pistemäärä on 20 pistettä. Jokainen ennakkotehtävän osio on suoritettava hyväksytysti.Tasapistetilanteessa hakijoiden hakutoivejärjestys ratkaisee.

Ennakkotehtävä tulee liittää yhtenä pdf-muotoisena tiedostona sähköiseen hakulomakkeeseen Opintopolku-palveluun 7.4.2021 klo 15 mennessä. Ennakkotehtävä hyväksytään vain tähän Oulun ammattikorkeakoulun hakukohteeseen.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteystiedot

Lisätietoja hakemisesta ja valintaperusteista

Hakijapalvelut
P. 010 192 000
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja opetusjärjestelyistä


Tai hae henkilöä nimellä tai tehtävänimikkeellä:
Tutkintovastaava, Yliopettaja, Liiketalous, yhteiset
050 5298364


Tai hae henkilöä nimellä tai tehtävänimikkeellä:
Lehtori, Taloushallinto, juridiikka, matematiikka, kielet ja viestintä
040 1415370