Opiskeleminen vie kohti parempaa tulevaisuutta

On luonnollista, että olemme välillä epävarmoja ja sisäinen äänemme haastaa meitä. Tuntematon tulevaisuus voi pelottaa. Haluamme rohkaista ihmisiä luottamaan itseensä ja unelmiinsa. Koulutus luo kirkkaampaa tulevaisuutta meille kaikille. Luota itseesi ja hae opiskelemaan!

Syksyn yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan viimeistään 24.11. Englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkintoon johtavat koulutuksemme ovat yhteishaussa 3.–17.1.2024. Ammatillisiin opettajan-, erityisopettajan- ja opinto-ohjaajankoulutuksiin voi hakea 3.–18.1.2024.

Katso tarkemmat ohjeet hakemiseen.

 


3.–17.1.2024 haussa olevat ohjelmamme


Liiketalous
AMK-tutkinnot
  • International Business
YAMK-tutkinnot
  • Data Analytics and Project Management

Lue lisää


Tekniikka
AMK-tutkinnot
  • Mechanical Engineering

Lue lisää


Sosiaali- ja terveysala
AMK-tutkinnot
  • Nursing

Lue lisää


Informaatioteknologia
AMK-tutkinnot
  • Information Technology
YAMK-tutkinnot
  • Data Analytics and Project Management

Lue lisää


Kulttuuri
YAMK-tutkinnot
  • Digital Performance
  • Education Entrepreneurship

Lue lisää

 


Agrologiopiskelija Armi

Perinteisesti maatalousyrittäjän ammatti kulkee viljelijöillä suvussa, ja tuleva ura on kirkkaana mielessä jo nuoresta. Armi Jokitalo on poikkeus tähän. Hänestä tuli viljelijä vasta aikuisena sen jälkeen, kun hän päätti perheineen ostaa pientilan maaseudulta Ylikiimingistä.

– Halu asua luonnon lähellä herätti myös halun tehdä töitä luonnon parissa vuoden kierron mukaisesti, Armi avaa syitä uramuutokselleen.

Hänellä ei ollut ennestään kokemusta maatalouden töistä, mutta maalaisympäristö ja rauhallinen elämäntyyli vetivät entistä sisustusalan yrittäjää pois kaupungista.

Lue koko Armin tarina


Ohjelmistokehityksen insinööriksi valmistunut Mikko

Mikko Jokipelto valmistui tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelmasta ohjelmistokehityksen insinööriksi (AMK) monimuotototeutuksella. Monimuoto-opiskelijoilla on usein aiempaa koulutusta, osaamista ja työkokemusta. Mikko toteaa niiden helpottavan opintoja, sillä melkein kaikki opiskeluasiat yhdistyvät jotenkin aiemmin opittuun. Opiskelusta kertyi ohjelmointiosaamisen lisäksi todella tarpeellisia työelämätaitoja.

– Monimuoto opettaa siihen, että tällä alalla kehitys on nopeaa ja on pakko koko ajan opiskella jotakin, mikä on vasta tulossa.

Nykyisessä työssään hän kehittää yrityksen web-palveluja. Opinnot ovat avanneet hänelle hyvin alan yleisiä periaatteita.

Lue koko Mikon tarinaMiksi Oamkiin?

Tarjoamme työelämän arvossa pitämää koulutusta informaatioteknologian, kulttuurin, liiketalouden, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan, tekniikan sekä opetuksen aloilta.

Takaamme, että löydät juuri sinun elämäntilanteeseesi ja kokemukseeesi sopivan väylän uuden osaamisen äärelle.

Läheinen yhteistyö kumppaniverkostomme ja työelämän kanssa takaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös eri aloilla opintojaan suorittaville.


Kaipaatko neuvoa?

Autamme mielellämme sopivan koulutuksen löytämisessä ja tuemme oman opintoväyläsi suunnittelussa, ota rohkeasti yhteyttä!

Tavoitat meidät:
sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja
puhelimitse 029 448 9002 (ma–to klo 9–13).

Näin haet Oamkiin

Hakijan opas 2024 (PDF)

Inspiroidu opiskelijatarinoista