Uusi verkkojulkaisu Oamk Journal tarttuu ajankohtaisiin ilmiöihin

Julkaistu: 29.4.2021 klo 12:00 Tiedotteet medialle

Oulun ammattikorkeakoulun uusi julkaisu Oamk Journal avautuu verkossa torstaina 29. huhtikuuta. Korkeakouluyhteisön toiminnasta ja innovaatioista kertova verkkojulkaisu on suunnattu korkeakouluyhteisön lisäksi suurelle yleisölle ja yhteistyökumppaneille.

– Oamk Journal tarttuu korkeakouluumme liittyviin ajankohtaisiin ilmiöihin. Se on edeltäjäänsä monipuolisempi, uutismaisempi ja ketterämpi, toivottavasti myös keskustelevampi ja helpommin lähestyttävä, kertoo päätoimittaja Satu Koho, joka toimii Oamkissa myös journalismin yliopettajana.

Oamk Journal korvaa aiemmin ilmestyneen ePooki-verkkojulkaisusarjan.

Oamk Journalissa on perinteisten tekstimuotoisten julkaisujen lisäksi myös videoita ja podcasteja. Julkaisut on jaoteltu informaatioteknologian, kulttuurin, liiketalouden, luonnonvara-alan, pedagogiikan, sosiaali- ja terveysalan ja tekniikan mukaan. Koho toivoo, että uusi verkkojulkaisu innostaisi uusia kirjoittajia. Niin opettajat kuin opiskelijat voivat tarjota aineistoa, kuten artikkeleita ja blogitekstejä, Oamk Journaliin.

Myös talon ulkopuoliset kirjoittajat saavat äänensä kuuluviin Oamk Journalissa.

– Vieraskynä-palstalla osallistumme yhteiskunnalliseen ja alueelliseen keskusteluun. Voimme pyytää ja vastaanottaa kirjoituksia esimerkiksi Oulun kaupungin, elinkeinoelämän tai yhteistyökumppaneidemme edustajilta.

Oamk Journal löytyy osoitteesta: oamk.fi/oamkjournal.

Lisätietoja:

Oamk Journalin päätoimittaja Satu Koho, 040 541 9954, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala, 050 569 3565, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue juttu uudesta Oamk Journalista ja toimituskunnasta.