Polar Electro Oy on Oulun ammattikorkeakoulun vuoden sidosryhmä

Julkaistu: 13.5.2022 klo 20:00 Tiedotteet medialle

Urheiluteknologian edelläkävijä Polar Electro Oy on Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) vuoden 2022 sidosryhmä. Valinta julkistettiin Oamkin sidosryhmägaalassa perjantaina 13.5. Polar ja Oamk ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä, jonka ansiosta Oamk on kehittänyt opetustaan ja tki-työtään. Opiskelijoille Polar tarjoaa hienon polun työelämään.

– Polar on jo vuosia tehnyt yhteistyötä Oulun ammattikorkeakoulun kanssa. Meillä on erittäin hyviä kokemuksia erilaisista yhteistyöprojekteista sekä työharjoitteluista ja olemme näiden kautta saaneet useita, hienoja työntekijöitä tiimeihimme. Tällä kokemuksella uskallan sanoa, että Oamkin koulutus yhdistettynä monipuolisiin yritysprojekteihin antaa hyvät eväät nuorille työelämään, kertoo Polarin tuotekehitysjohtaja Ismo Savikoski.

Polar kehitti maailman ensimmäisen sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut tuotteita ja palveluita kaikille, jotka haluavat ymmärtää kehoaan paremmin, parantaa elämänlaatuaan ja elää terveellisesti.

Oulun ammattikorkeakoulu palkitsee vuosittain sidosryhmän, jonka kanssa yhteistyö on erityisen toimivaa ja tuloksellista.  

 
Lisätietoja:

Anne-Maria Haapala
Viestintäjohtaja, Oamk
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 569 3565

Pauliina Sjölund
PR & Communications Manager, Polar
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 900 3788

Katso video yhteistyöstä.