Oamk ja Oulun yliopisto tarjoavat opiskelupaikkoja ukrainalaisille

Julkaistu: 18.5.2022 klo 11:20 Tiedotteet medialle

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) Oulun yliopisto osoittavat tukensa ukrainalaisille tarjoamalla opiskelumahdollisuuksia Ukrainasta pakeneville korkeakouluopiskelijoille. Opiskelijat voivat hakea EU:n rahoittamia Erasmus-vaihtopaikkoja syksylle 2022. Korkeakoulut huolehtivat liikkuvuusjärjestelyistä ja myöntävät Erasmus+ -apurahoja niihin oikeutetuille opiskelijoille.

Opiskelupaikkoja on tarjolla rajoitetusti. Oamkissa haettavia opiskelupaikkoja on muun muassa sote- ja it-alan tutkinto-ohjelmissa, ja vapaita paikkoja on noin 10. Oulun yliopistossa haettavia paikkoja on noin 20, ja avoimia ohjelmia on kaikkiaan neljässä tiedekunnassa. 

Kiinnostuneet hakijat voivat olla korkeakouluihin yhteydessä sähköpostitse. Lisätietoja on saatavilla korkeakoulujen verkkosivuilla. Haku päättyy 27.5.2022.

Lisätietoja:

Johtaja Allan Perttunen, koulutuksen ja kansainvälisyyden kehittäminen, Oulun ammattikorkeakoulu, 050 529 0988, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suunnittelija Sari Vähäkangas, Oulun yliopisto, 050 565 0841, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

oamk.fi/ukraine

https://www.oulu.fi/en/news/university-oulu-opens-study-opportunities-ukrainian-higher-education-students