Ensimmäiset osaamisalajohtajat julki

Julkaistu: 27.3.2023 klo 08:30 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Maailma muuttuu ympärillämme ja sen mukana myös me. Tulevaisuuden Oamkissa on enemmän tutkintoja määräajassa, ja suuremmat opiskelijamäärät aloittavat vuosittain. Meillä on tarjolla uudenlaista opetusta ja opiskelijoille ohjausta. Meidän TKI-toiminta on kasvanut, ja sen rahoituspohja on laajentunut. Työelämäyhteistyömme on tiivistynyt. Olemme nykyistä kansainvälisempi. Jatkuvan oppimisen tarjonta on lisääntynyt merkittävästi, ja sen tuottamat opintopistemäärät ovat kasvaneet. Talous on edelleen tasapainossa.

Kaikki tämä edellyttää meiltä muutosta, joten luovuimme koulutusyksikköjakoon perustuvasta organisaatiorakenteesta ja muodostimme kolme samankokoista suurempaa osaamisalaa: Hyvinvointi ja kulttuuri, ICT ja liiketoiminta, Tekniikka. Näille osaamisaloimme haimme johtajia, ja ensimmäiset osaamisalajohtajat voidaan julkistaa nyt.

Taina Junttila on valittu Hyvinvointi ja kulttuuri -osaamisalan johtajaksi. Taina on kasvatustieteiden ja hoitotieteiden maisteri; M.Sc. Humboldt Universität, DE (Hoitotiede), Master of Health Professions Educations (MPHE), Maastricht, NL. Taina on työskennellyt aiemmin Sosiaali- ja terveysalan yksikön johtajana. Ennen Oamkiin tuloa Taina toimi yksikönjohtajana Seinäjoen ja Laurean ammattikorkeakouluissa ja johtajana saksalaisessa ammatillisen- ja täydennyskoulutuksen instituutiossa.

Jarmo Mikkola on valittu ICT ja Liiketoiminta -osaamisalajohtajaksi. Jarmo on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri. Hän on ennen Oamkiin tuloa työskennellyt Elisa Oyj:ssä myyntijohtajana ja aluejohtajana. Aiempia työnantajia ovat olleet KPMG, Datainfo Solutions ja Fujitsu Services. Jarmo on suorittanut Amokissa opettajan pedagogiset opinnot.

Tekniikan osaamisalajohtaja julkaistaan myöhemmin.

Paljon onnea Taina ja Jarmo! Ja Jarmolle lämpimät tervetulotoivotukset Oamkiin!