Haku Oamkin englanninkielisiin koulutuksiin 8.–22.1.

Julkaistu: 7.1.2020 klo 13:40 Tiedotteet medialle

Korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku järjestetään 8.–22.1.2020, jolloin voi hakea Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) englanninkielisiin koulutuksiin. Englanninkielisen koulutuksen aloituspaikat ovat tarjolla ainoastaan tammikuun yhteishaussa. Oamkissa on tarjolla yhteensä 165 aloituspaikkaa.

Oamkissa voi hakea kahteen ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen sekä neljään ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen. Koulutuksiin haetaan sähköisellä haulla osoitteessa opintopolku.fi.

Yhteishaussa on haettavana liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtava Degree Programme in International Business sekä tekniikan ammattikorkeakoulututkintoon johtava Degree Programme in Information Technology. Aloituspaikkoja on yhteensä 75. Koulutukset järjestetään päivätoteutuksena Oulussa. Haussa olevissa koulutuksissa korostuu kansainvälisyys. Koulutukset toteutetaan englanniksi, ja osan opinnoista tai harjoittelusta voi tehdä ulkomailla. Suoritettavat tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja bachelor-tason tutkintoja.

Oamkissa käynnistyy syksyllä 2020 uusi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava Clinical Optometry –tutkinto-ohjelma. Koulutuksen keskeisiä sisältöalueita ovat mm. potilaan silmäterveyden ja siihen liittyvän yleisterveyden kokonaisvaltainen tutkiminen, arviointi sekä oireiden mukainen hoito. Muita haussa olevia englanninkielisiä YAMK-tutkintoja ovat Education Entrepreneurship, Printed Intelligence sekä Water and Environmental Management.

Lisätietoa englanninkielisistä koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta saa osoitteesta oamk.fi/en.

Keväästä 2020 alkaen korkeakouluun hakeville on kaksi toisistaan erillistä yhteishakua. Kevään toinen yhteishaku järjestetään 18.3.–1.4.2020, jolloin haussa ovat suomenkieliset koulutuksemme.

Lisätietoja
Opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio, 050 383 8442, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.