Outokumpu tiivistää yhteistyötä Oulun ammattikorkeakoulun kanssa

Julkaistu: 17.9.2020 klo 08:20 Tiedotteet medialle

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) ja Outokumpu ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen torstaina 17.9.2020. Sopimuksen tavoitteena on vauhdittaa Oamkin ja Outokummun välistä yhteistyötä. Yhteistyö lisää etenkin Oamkin tekniikan ja luonnonvara-alan opiskelijoiden harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkojen mahdollisuuksia.

– Kumppanuussopimus Outokummun kanssa tiivistää entisestään aktiivista yhteistyötämme. Yhteistyön tavoitteena on erityisesti lisätä nuorten mahdollisuuksia teollisuuden alalla sekä tarjota opiskelijoille tärkeää työelämäkokemusta, rehtori Jouko Paaso kertoo. 

Yhteistyön tiivistäminen pitkäjänteiseksi ja suunnitelmalliseksi luo erittäin hyvät edellytykset kaikkia osapuolia hyödyttävään lopputulokseen. Tästä hyötyvät niin opiskelija, oppilaitos kuin Outokumpu.

– Tavoitteenamme on tuoda oppilaitosten tietoon teollisuuden tämän päivän ja huomisen tieto- ja taitotarpeita. Lisäksi haluamme vahvistaa säännöllistä yhteistyötämme tavoitteellisesti, toteaa johtaja Martti Sassi Outokummulta.  

Kumppanuussopimuksen mukainen yhteistyö alkaa syksyn 2020 aikana. Yhteistyö näkyy jatkossa opintojen kurssisisällöissä sekä projektiopintoihin liittyvissä toimeksiannoissa.

Lisätietoja:

Oulun ammattikorkeakoulu
Rehtori Jouko Paaso, 044 556 8200, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikönjohtaja Ville Isoherranen, 050 430 7761, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Outokumpu
Viestintäpäällikkö Niina Kostiander, 040 767 5382, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


Outokumpulaiset ja oamkilaiset tutustumassa hybridilaboratorioon Linnanmaan kampuksella. Kuvassa vasemmalta Martti Sassi Outokummusta, Oamkista Mikko Mielityinen, Jouko Paaso ja Ville Isoherranen sekä Outokummusta Mika Haapala ja Mikko Hyytinen.