Opiskelija, hae tänään tavarasi kampukselta

Julkaistu: 17.3.2020 klo 10:11 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Oamkin kampukset sulkeutuvat keskiviikkona 18.3. hallituksen linjausten mukaisesti.

Opiskelijoiden on haettava kampuksella olevat välineet ja tavarat pois tämän päivän aikana. Kampuksille ei pääse enää huomenna. Kampukset ovat suljettuina 18.3.–13.4.

Opetus ja ohjaus järjestetään mahdollisimman laajalti vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskelua, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen. 

Henkilökunta pääsee kulkulätkällä sisään. Huom! Oamk noudattaa viranomaisten ohjeita, jonka mukaan yli 10 henkilön yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet kielletään ajalla 18.3.–13.4.

Opetus- ja kulttuuriministeriön mukaan tilojen sulkeminen ei lähtökohtaisesti koske yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan käytössä olevia tiloja, erityisesti kriittisillä tutkimuksen aloilla. Selvitämme koko ajan vaikutuksia tki-toimintaamme ja tiedotamme niistä  myöhemmin tänään.

Selvitämme myös, miten opiskelijoiden ruokailu voisi toteutua poikkeusoloissa. Siirrytäänkö esimerkiksi noutopaketteihin tms.

Tartunnan saamisen riski on kohonnut koko Euroopassa ja muualla maailmassa. Myös Suomessa alkaa todennäköisesti lähiaikoina tulla ilmi tartuntoja, joiden tartuntaketjuja ei enää voida jäljittää, ja tartuntariski oppilaitoksissa kasvaa. Toisaalta samanaikaisesti tartuntariski kasvaa kaikkialla muuallakin yhteiskunnassa, naapurustossa, työpaikoilla ja liikennevälineissä.

Oamk päivittää ohjeitaan koronavirustilanteen ja viranomaisohjeiden muuttuessa. Seuraava tiedote tulee tämän päivän aikana.

Seuraa koottuja ohjeitamme oamk.fi/korona

Positiivista mieltä kaikille!