Syksyn opetus ja työnteko järjestetään Oamkissa pääosin etänä

Julkaistu: 26.6.2020 klo 14:00 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Oamkin syksyn opetus ja työnteko ensimmäisen jakson osalta 24.8.–25.10.2020 järjestetään pääosin etänä.

Lähiopetus järjestetään täysimääräisesti vain uusien eli ensimmäisen vuoden opiskelijoiden osalta. Ensimmäiset uudet opiskelijat aloittavat opintonsa 17.8.

Jatkavat opiskelijat (myös ulkomailta saapuvat vaihto-opiskelijat) opiskelevat ensimmäisen jakson aikana kampuksilla ainoastaan niissä välttämättömissä tapauksissa, joissa etäopetus ei ole mahdollista. Yksiköt päättävät lähiopetuksen järjestämisestä ja tiedottavat siitä opiskelijoita ja henkilöstöä.

Henkilöstö, jolla ei ole välttämätöntä syytä työskennellä kampuksella esimerkiksi lähiopetuksen takia, jatkaa etätöiden tekoa.

Kaikkien kampuksella opiskelevien ja työskentelevien on edelleen syytä muistaa noudattaa turvallisuus- ja hygieniaohjeita.

Nyt tehdyt päätökset koskevat ensimmäistä jaksoa eli 24.8.–25.10. välistä aikaa. Päätökset seuraavan jakson toteutuksesta tehdään elokuussa. Linjauksen mukaisesti myös Oamkin lukuvuoden avajaiset 2.9. järjestetään tänä vuonna etänä.

Oamk seuraa tiiviisti koronatilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita ja on valmis reagoimaan nopeasti, jos epidemiatilanne tai viranomaismääräykset sitä vaativat.