Kaikki mahdollinen opetus järjestetään etäopetuksena

Julkaistu: 21.8.2020 klo 13:37 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Oamk järjestää ensi viikon aikana (24.8. alkava viikko) kaiken mahdollisen opetuksen toistaiseksi etäopetukseksi. Muutos koskee kaikkia opiskelijoita. Henkilökunnan osalta suositaan etätöitä, kun se on mahdollista. 

Opinnot, joissa etäopetus ei ole mahdollista (kuten laboratoriotyöt), järjestetään kampuksilla. Yksiköt vastaavat ja tiedottavat järjestelyistä. 

Mikäli välttämättömässä kampuksella järjestettävässä opetuksessa ei voida säilyttää turvavälejä, opettaja jakaa opiskelijoille kertakäyttöiset maskit. Opettajat saavat maskit seuraavasti:

  • Linnanmaan kampuksella opettajat voivat hakea maskeja Pegasus-kirjaston lähellä olevasta vahtimestareiden postihuoneesta, jonne pääsee kulkukortilla.
  • Kontinkankaalla opettajat ottavat yhteyttä Erja Toivaseen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 547 8718).
  • Oulaisten osalta toimitaan entisten toimintamallien mukaan.

Pyydämme kaikkia huolehtimaan käsien pesemisestä ja desinfioinnista sekä huomioimaan turvavälit erityisesti ruokajonoissa. Flunssaisena ei saa tulla kampukselle, vaikka koronatesti olisi negatiivinen.

Ulkomailta tulevien opiskelijoiden osalta noudatamme THL:n ohjeita Suomeen saapuville matkustajille ja työntekijöille

Opiskelijoita ja henkilökuntaa suositellaan välttämään osallistumista suuriin tapahtumiin. 

Kannetaan yhdessä vastuu koronan leviämisen ehkäisemiseksi!