Opiskele korkeakoulututkinto loppuun – hae liiketalouden työvoimakoulutukseen 10.12. mennessä

Julkaistu: 30.11.2021 klo 08:31 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Onko sinulla jäänyt korkeakoulututkinto kesken? Oletko nyt työttömänä tai työttömyysuhan alainen? Nyt on tilaisuutesi suorittaa liiketalouden AMK-tutkinto työvoimakoulutuksena ja valmistua tradenomiksi. Hakuaika koulutukseen on 1.–10.12.

Koulutuksemme antaa sinulle kattavat tiedot ja hyvät valmiudet urallesi monipuolisissa liiketalouden tehtävissä. Voit valita ammattiopinnoissa monia erilaisia opintokokonaisuuksien yhdistelmiä ja luoda omaa uraasi ja työllistymistä tukevan tutkinnon. Opiskelet niitä asioita, jotka sinua innostavat ja saat tutkinnon, joka vie sinut unelmiesi työuralle. Meillä on vahva kumppaniverkosto alueen yrityksiin ja koulutuksen aikana pääset tekemään monia yritysprojekteja ja luomaan verkostoja työnantajiin.

Pohjakoulutusvaatimuksena on yleinen ammattikorkeakoulukelpoisuus, jonka lisäksi vähintään 100 opintopisteen edestä tunnistettavaa liiketalouden tradenomin tutkintoon soveltuvaa osaamista. Liiketalouden osaaminen voi olla aiempia korkeakouluopintoja sekä työkokemuksen kautta hankittua. Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston ja työllisyyskuntakokeilujen työnhakija-asiakkaat, joilla on mahdollisuus suorittaa liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto, tradenomi (AMK), 18 kuukauden aikana. Kesken jääneistä opinnoista tulee olla vähintään yksi vuosi, jotta ehdot työvoimakoulutukselle täyttyy.

Ihminen selin kameraan kannettavan tietokoneen ääressä, kissa istuu ikkunan edessä.