Tervetuloa Oamk Highway -infoihin 24.1. ja 31.1.

Julkaistu: 17.1.2022 klo 10:52 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Järjestämme tammikuussa infotilaisuuksia, joissa kerromme Oamk Highwaystä eli mallista, jossa toisen asteen opiskelija voi jo lukiossa tai ammatillista tutkintoa suorittaessaan varmistaa opiskelupaikan Oamkista. Ensimmäinen info koskee luonnonvara-alan Highway-opintoja ja se järjestetään 24.1. klo 14.30. Toinen info pidetään 31.1. klo 14.30  ja siinä kerromme tekniikan alan Highway-opinnoista.

Kerromme infoissa tarkemmin, mitä eri alojen Highway-opinnot pitävät sisällään, millaista Highway-opiskelu on ja miten Highwaylle haetaan mukaan. Infot pidetään Teamsissä eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Linkit infoihin löytyvät osoitteesta www.oamk.fi/highway

Lämpimästi tervetuloa!

Oamk Highway mahdollistaa toisen asteen opiskelijoille sujuvan väylän tekniikan, informaatio-teknologian tai luonnonvara-alan opiskelupaikkaan. Kun opiskelija suorittaa 15 opintopistettä Oamkin määrittelemiä opintoja toisen asteen aikana sekä toisen asteen koulutuksen, lupaamme hänelle opiskelupaikan. Tässä vuonna 2020 aloitetussa yhteistyössä on mukana jo yli 40 oppilaitosta ja uusia tulee koko ajan.