Tietopaketti Oamkin koulutuksista jaetaan 90 000 talouteen ensi viikolla

Julkaistu: 15.1.2021 klo 08:49 Tiedotteet medialle

Oulun ammattikorkeakoulun Koulutustarjonta 2021 -opas jaetaan noin 90 000 Oulun seudun talouteen ensi viikolla.

Oppaassa esitellään Oamkin koulutustarjonta: AMK- ja YAMK-koulutukset, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, avoin ammattikorkeakoulu sekä kerromme, mitä lukiolaiset ja ammatillista tutkintoa opiskelevat voivat meillä opiskella. Oppaassa kerrotaan myös uudesta Oamk Highway -pilotista, jossa toisen asteen opiskelija voi varmistaa opiskelupaikkansa Oamkissa tekniikasta tai luonnonvara-alalta jo opiskeluaikanaan.

– Haluamme oppaan avulla tuoda esille, kuinka monipuolinen koulutustarjontamme on sekä kannustaa työikäisiä päivittämään ja kehittämään osaamistaan. Painetut tuotteet ovat meillä tosi harvinaisia, koska kaikki materiaalimme on nykyään sähköisenä. Uskomme kuitenkin, että tällaiselle oppaalle on nyt tarvetta. Koronaepidemian vuoksi moni opiskelijarekrytointitapahtuma on peruttu tai siirretty verkkoon. Kotitalouksiin jaettavan oppaan avulla tavoitetaan useita kohderyhmiä sekä tehdään Oamkia tunnetuksi, kertoo viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala.

Koulutustarjonta 2021 -opas tulee myös sähköisenä Oamkin www-sivuille.

Parhaillaan on menossa kevään 1. hakuaika, jossa ovat tarjolla englanninkieliset koulutuksemme. Hakuaika päättyy 20.1. Hakuaika on käynnissä myös ammatilliseen opettajankoulutukseen sekä opinto-ohjaajankoulutukseen. Hakuaika niihin päättyy 21.1.

Kevään toinen hakuaika on 17.–31.3., jolloin tarjolla ovat suomenkieliset koulutuksemme.

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala, 050 569 3565, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.