Oamk siirtyy järjestämään kaiken mahdollisen etänä

Julkaistu: 1.12.2020 klo 16:21 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Koronatilanne Pohjois-Pohjanmaalla on siirtynyt pahimpaan eli leviämisvaiheeseen. Jotta tilanne ei pahenisi, Oamk järjestää kaiken mahdollisen toimintansa etänä 2.12. alkaen.

Kampuksilla järjestetään vain täysin välttämätön lähiopetus mahdollisimman pienissä ryhmissä. Yksiköt ohjeistavat henkilöstöä ja opiskelijoita opetusjärjestelyistä.

Myös tentit suositellaan järjestettäväksi etänä tai käytetään muita vaihtoehtoisia tapoja, jotta joulukuussa valmistumassa olevien opiskelijoiden opinnot eivät viivästyisi.

Lisäys 1.12. klo 16.47: Toimimme harjoittelupaikkojen ohjeiden mukaisesti, joten Oamk ei linjaa eikä voi tiedottaa niistä.

Oamkin työntekijät jatkavat etätöiden tekemistä mahdollisimman laajasti. Myös kaikki kokoukset siirretään verkkokokouksiksi.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä kaikilla Oamkin kampuksilla. Olemme myös välittäneet kampusten ravintoloille pyynnön huolehtia kasvomaskien käytöstä ja turvavälien säilyttämisestä ravintoloiden tiloissa.

Kampukset pysyvät auki toistaiseksi, mutta seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarvittaessa muutoksista.

Koronatilanne koettelee meidän jokaisen kärsivällisyyttä. Kiitämme henkilöstöämme ja opiskelijoitamme siitä, että jaksatte joustaa haasteellisessa tilanteessa!

Nainen kasvomaski kasvoillaan.