Opiskelija, olemme sinua varten – ota rohkeasti yhteyttä

Julkaistu: 18.1.2021 klo 13:18 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Koronan aiheuttama poikkeustilanne haastaa meistä jokaista. Muistathan, ettet ole huoliesi kanssa yksin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat tukea opintoihin tai jaksamiseen. 

YTHS:ltä saat apua terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Terveystieto-sivulla on tietoa esimerkiksi liikunnasta, ravitsemuksesta ja mielenterveydestä. 

Opintopsykologeilta saat ohjausta opiskeluun, oppimiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Kampusopomme ohjaavat opiskeluasi ja oppimistasi opintopolun kaikissa vaiheissa sekä tukevat persoonallista kasvuasi ja kehitystäsi. Lisäksi kampusopomme antavat erityisohjausta, mikäli opintosi uhkaavat pitkittyä tai keskeytyä kokonaan.

Työelämä- ja uraohjauspalvelut auttavat sinua urasuunnitteluun, työnhakuun ja työllistymiseen liittyvissä yleisissä kysymyksissä. Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Opiskelijakunta OSAKOlta saat tukea ja neuvoja erilaisissa opiskeluun ja opiskelijaelämään liittyvissä kysymyksissä. 

Seurakuntien oppilaitostyöntekijät ovat valmiina juttelemaan kanssasi mieltäsi askarruttavista asioista ja kysymyksistä.

Nyyti järjestää viikoittain ryhmämuotoisia chatteja, joissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Keskusteluun voi osallistua anonyymisti nimimerkillä.

Sekasin-chatissa voit keskustella nimettömästi kahden kesken mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa.

Uskalla pyytää apua, kun tarvitset sitä. Kaikista tärkeintä on, ettet jää yksin huoliesi kanssa. Tsemppiä!