Opetuksen toteutustapa määräytyy opetuksen tarpeiden mukaan – muistathan koronarokotuksen

Julkaistu: 12.8.2021 klo 14:54 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Koronaepidemia Pohjois-Pohjanmaalla on kiihtymisvaiheessa. Rokotukset kuitenkin etenevät, ja tällä hetkellä Oulussa rokotetaan 12 vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia.

Oamk suosittelee sekä opiskelijoita että henkilökuntaa ottamaan rokotteen. Kampuksilla käytämme kasvomaskeja ja noudatamme muita koronaan liittyviä turvallisuus- ja hygieniaohjeita.

Rokotuksen saa joko varaamalla ajan tai Ouluhallin ajanvarauksettoman walk-in-linjan kautta. Lisätietoa Oulun koronarokotuksista saa kaupungin sivuilta.

Opettajat voivat hakea opetustilanteisiin kasvomaskeja seuraavista paikoista:

  • Linnanmaan kampuksella Pegasus-kirjaston lähellä olevasta vahtimestareiden postihuoneesta, jonne pääsee kulkukortilla
  • Kontinkankaalla otetaan yhteyttä Erja Toivaseen, erja.toivanen(at)oamk.fi, 050 547 8718
  • Oulaisten osalta toimitaan entisten toimintamallien mukaan.

Opetuksen toteutustapa valitaan pedagogisesta lähtökohdasta. Opettaja keskustelee toteutustavasta esihenkilönsä kanssa. Tavoitteena on, että tutkinto-ohjelmittain tehdään yhteinen linjaus opetuksen toteuttamisesta. Ajatusmallina on, että opiskelijalle saadaan järkevä ja yhtenäinen lukujärjestys etä- ja lähiopetuksen välille (ei tarpeettomia vaihtoja kesken päivän). Opettajan ei tarvitse järjestää opetusta yhtä aikaa etänä ja lähiopetuksena luokassa. 

Työmatkustaminen on kotimaassa mahdollista, jos se on välttämättä tarpeen eikä etäosallistuminen ole mahdollista. Työmatkoja ulkomaille pyydetään tällä hetkellä välttämään. Yksikönjohtajat päättävät matkoista. 

Etätyön tekemistä käsitellään maanantaina 16.8. Oamkin johtoryhmässä. Tiedotamme asiasta sen jälkeen.