Oamk tukee ukrainalaisia korkeakouluopiskelijoita

Julkaistu: 16.5.2022 klo 15:30 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Ukrainalaiset korkeakouluopiskelijat voivat hakea Oamkiin opiskelijavaihtoon syksyksi 2022. Oamk hoitaa liikkuvuusjärjestelyt ja maksaa Erasmus+ -apurahan enintään 10 Ukrainasta pakenevalle opiskelijalle. Kelpoisia apurahan saajia ovat henkilöt, jotka olivat Venäjän Ukrainaan kohdistuvan hyökkäyksen alkaessa kirjoilla opiskelijana ukrainalaisessa korkeakoulussa.

Opiskelijan kelpoisuus Erasmus+ -apurahan saajaksi voidaan osoittaa esimerkiksi todistuksella kirjoilla olosta, opintorekisteriotteella tai ukrainalaisen korkeakoulun tai muun relevantin ukrainalaisen tahon myöntämällä todistuksella.

Hakuaika päättyy 27. toukokuuta. Lähettävän ukrainalaisen korkeakoulun osallistumista vaihtojärjestelyihin ei välttämättä vaadita, jos se ei sotatilan vuoksi ole mahdollista.

Kiinnostuneet hakijat voivat pyytää lisätietoa ja hakulomakkeen linkin toimittamalla yhteystietonsa ja kotikorkeakoulunsa tiedot osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..