Tutkielmatyöpajatoimintaa etänä: ohjeistus kielen ja muodon ohjauksen osalta kulttuurialan opiskelijoille

Julkaistu: 23.3.2020 klo 13:31 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Hei!

Koska emme nyt huhtikuussa pysty järjestämään livenä tutkielmatyöpajoja, tässä tulee ohjeistusta, miten toimia, jos sinulla on tutkielman kieleen tai muotoon liittyviä pulmia. (Paulina ja Johanna ohjeistavat erikseen, miten toimia heidän ohjauksensa osalta.)

Laita tarkat kysymykset minulle sähköpostilla - ei esim. siis koko työtä ja kysymystä "onko tässä kaikki OK". Voit käyttää apuna kysyessäsi kopioituja tekstinpätkiä (ei näyttökuvia tekstistä, vaan tekstiä copy-pastella). Jos esim. nettilähteistä on kysyttävää, ko. lähde kannattaa laittaa viestiin linkkinä.

Tarvittaessa voimme sopia myös noin 15 minuutin live-opastusaikoja Teamsin välityksellä. Näissä live-opastuksissa on esim. mahdollista työstää yhdessä samaa Word-dokumenttia ja samalla olla keskusteluyhteydessä. Samanaikaisesti usean opiskelijan henkilökohtainen ohjaus ei ole oikein järkevää, joten siksi sovitaan etukäteen jokaiselle omat tiiviihköt live-opastusajat, joista minä laitan Teams-kokouskutsun tulemaan, että opiskelija pääsee liittymään kokoukseen sovittuna aikana.

Myös puhelinohjausta voidaan sopia etukäteen: laita pyyntö, niin sovin soittoajan.

Tsemppiä kaikille tutkielman kanssa puurtamiseen näinä erikoisina aikoina!

 T. Riikka Kaskenviita