Tervehdys kampus-opoilta!

Julkaistu: 25.3.2020 klo 13:44 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Tervehdys kampus-opoilta!

Me kaikki elämme nyt monella tavalla poikkeuksellista aikaa. Esimerkiksi opintoihin liittyvät aiemmat rutiinit ovat yhtäkkiä hävinneet arkielämästämme, mutta me toimijat eikä meidän vastuullamme olevat toiminnot ole hävinneet minnekään - ainoastaan toimintatapamme ovat muuttuneet. Palvelemme teitä nyt verkon tai puhelimen välityksellä, joten jos tarvitset opintoihisi liittyen apua, olethan rohkeasti yhteydessä.

Kampus-opoille voit varata ajan joko sähköpostilla (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai käyttämällä Office 365 –palvelun kalenterikutsua. Ohjeen kalenterikutsun lähettämiseen löydät täältä: http://www.oamk.fi/ekampus-2017/application/files/5215/0969/6311/opojen_ajanvaraus_ohje.pdf . Voit kirjoittaa tekstikenttään haluatko, että kampus-opo soittaa sinulle vai haluatko verkko-ohjauksen, jolloin oposi lähettää sinulle linkin, josta pääset osallistumaan ohjaukseen esim. AC:llä, Teamsilla tai Zoomilla.

Avaamme myös 30.3. kampusopo-chatin, joten seuraa tiedotuksiamme.

Muistutamme myös vielä teitä kaikkia, että Oamkin e-ohjauspalvelut löytyvät kootusti seuraavan linkin takaa: http://www.oamk.fi/ekampus-2017/eohjauspalvelut – kannattaa tutustua, mitä kaikkea hyödyllistä siellä onkaan. 

Kevät tulee, auringonvalo lisääntyy ja linnut laulavat. Pysykää levollisina ja uskokaa tulevaan - asioilla on tapana järjestyä!

terkuin kampus-opot