Kampukset kiinni 13.5. saakka – Ole hyvä ja hae tavarasi ja palauta avaimet (päivitetty 3.4. kello 11.33)

Julkaistu: 2.4.2020 klo 16:45 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Hyvät Kotkantien ja Teuvo Pakkalan kadun kampusten opiskelijat,

kampuksemme ovat kiinni tämänhetkisen tiedon mukaan 13.5. saakka hallituksen uuden linjauksen mukaisesti. Kampuksilla on vielä opiskelijoiden välineitä ja tavaroita, jotka pitää hakea pois. Tavaroiden hakemisesta on sovittava etukäteen virastomestarin kanssa.

Kaikkia keväällä valmistuvia opiskelijoita pyydetään ystävällisesti palauttamaan kampuksille käyvät avaimet ja kulkuläpyskät.

Kotkantien kampuksen pääoven ja Teuvo Pakkalan kadun kampun B-oven ulkopuolella on postilaatikot, joihin avaimet ja kulkuläpyskät voi palauttaa. Avaimet ja kulkuläpyskät pitää laittaa kirjekuoreen, jonka sisällä on opiskelijan nimi. Näin tiedämme, ketkä ovat palauttaneet avaimet.

Mikäli et ole enää Oulussa, voit postittaa avaimen tai kulkuläpyskän omalle kampuksellesi.

  • 30.4. mennessä Teuvo Pakkalan kadun kampus / Virastomestarit, Teuvo Pakkalan katu 19, 90130 Oulu
  • 15.5. mennessä Kotkantien kampus / Virastomestarit, Kotkantie 1, 90250 Oulu

Osalla teistä on myös avain kampuksilla oleviin säilytyskaappeihin.

  • Teuvo Pakkalan kadun kampuksen kaapit on tyhjennettävä viimeistään 30.4. mennessä, jolloin myös niiden avaimet on palautettava. Mikäli kaappeja ei ole tyhjennetty tuolloin, virastomestarit tyhjentävät ne ja hävittävät tavarat 8.5. Virastomestarit, puhelin 040 141 5512.
  • Kotkantien kampuksen kaapit on tyhjennettävä 15.5. mennessä. Mikäli kaappeja ei ole tyhjennetty tuolloin, virastomestarit tyhjentävät ne ja hävittävät tavarat 30.5. Virastomestarit, puhelin 040 141 5510.

Syksyllä opintojaan jatkavat opiskelijat voivat palauttaa avaimet halutessaan jo nyt, mutta järjestämme heille syksyllä erillisen avainten ja kulkuläpysköjen palautuksen. Tämä ei koske säilytyskaappien avaimia, jotka on palautettava jo aiemmin mainittuihin päivämääriin mennessä.

Toivotamme kaikille hyvää mieltä tilanteesta huolimatta!