Kampukset yhä kiinni – valmistujaisjuhlat Zoomissa

Julkaistu: 16.4.2020 klo 13:41 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Koronavirusepidemiaan liittyvät rajoitukset ovat edelleen voimassa, ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita. Meidän kaikkien kriisinsietokyky on varmasti nyt koetuksella, mutta koetaan jaksaa ja tsempata toisiamme!

Kampuksemme ovat kiinni tämänhetkisen tiedon mukaan 13.5. saakka. Tiedotamme asioista aina, kun saamme uutta tietoa. Seuraathan opiskelijaintra Oivaa sekä koronatiedottamisen koontisivustoa.

Kotkantien ja Teuvo Pakkalan kadun kampuksilla on vielä opiskelijoiden välineitä ja tavaroita, jotka pitää hakea pois. Tavaroiden hakemisesta on sovittava etukäteen virastomestarin kanssa. Kaikkia keväällä valmistuvia opiskelijoita pyydetään ystävällisesti palauttamaan kampuksille käyvät avaimet ja kulkuläpyskät.

Muistathan, että omalla toiminnallasi voit suojella itseäsi ja läheisiäsi sekä hidastaa koronaviruksen leviämistä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta saat kootusti ajankohtaista tietoa.

Poikkeustilanteesta huolimatta asiat menevät eteenpäin. Olemme esimerkiksi pystyneet siirtämään yli 90 prosenttia opetuksestamme verkkoon. Opiskelijamme myös suorittavat opintopisteitä suunnilleen aiempien vuosien tahtiin. Hyödynnämme verkon mahdollisuuksia muutenkin, sillä järjestämme valmistujaisjuhlamme 5.6. Zoomissa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää opintoihisi liittyen, ole yhteydessä opettajatuutoriisi. Yhteystiedot löydät Oivasta.

Pidetään yhä huolta itsestämme ja toisistamme!