Opiskelija, sinusta pidetään huolta

Julkaistu: 24.4.2020 klo 12:16 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Koronaviruspandemia haastaa meidän jokaisen arkea. Kokosimme tähän hyödyllistä tietoa, jotta voit opiskella mahdollisimman hyvin tilanteesta huolimatta.

Muistathan seurata Oivaa, Moodlea, sähköpostia ja lukkarikonetta, niin pysyt ajan tasalla tärkeistä asioista sekä opetuksen ja ohjauksen järjestämisestä. Löydät myös kootusti tietoa koronakoontisivultamme.

OSAKO on koonnut Opiskelijoiden tuet joustavat poikkeustilanteessa -tiedotteen, joka kannattaa lukea. Siinä on kootusti tietoa opintotuesta, opiskelijalounaista, toimeentulotuesta, valmistuvien toimeentulon turvaamisesta sekä opiskelijan lomautuksesta ja työttömyysetuuksista.

Opintotukea maksetaan normaalisti

Kela on koonnut tietoa koronan vaikutuksista opiskelijoiden etuuksiin. Sieltä löytyvät vastaukset muun muassa kysymyksiin opintotuen maksamisesta, opintojen edistymisestä ja opintotuen enimmäisajan mahdollisesta ylittymisestä.

Opiskelijalounaita saa mukaan otettavaksi

Opiskelijalounaita saa ostettua tällä hetkellä take away -annoksina Unirestan Vanillasta sekä Fazerin Kantakorttelista. Lisäksi Uniresta kuljettaa opiskelijalounaita Oulun alueille, joilla asuu paljon opiskelijoita.

Kesäopintoja tarjolla

Tietoa Oamkin ja CampusOnlinen kesäopinnoista saa opinto-oppaasta.

Tukea hyvinvointiin ja jaksamiseen

Nyyti ry tukee ja edistää opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä. Tutustu Nyytin chatteihin ja koronaan liittyviin keskusteluryhmiin.

Kampusopot ovat tukenasi

Mikäli jokin asia askarruttaa, voit olla yhteydessä kampusopoosi. Yhteystiedot löydät opinto-oppaasta. Kampusopot palvelevat myös chatissa 29.5. saakka.

Kyllä sinä selviät! – #luotaitseesi