Opiskelijalounaita kuljettavan Restan ruoka-auton reittiaikataulu 1.6. alkaen

Julkaistu: 28.5.2020 klo 08:16 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Unirestan tiedote 27.5.

Kesäkuu tuo mukanaan muutoksia Restan ruoka-auton reitteihin ja aikatauluihin. Maanantaista 1.6. alkaen ruoka-automme kulkee maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin. Uudella reitillä pysähdyspaikoiksi ovat valikoituneet suosituimmat pysäkit nykyisiltä reiteiltämme.

Uusi reittiaikataulu ma 1.6. alkaen maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin:

  • klo 11 Linnanmaa, yliopiston iso parkkipaikka Yliopistokadun ja Erkki Koiso-Kanttilan kadun välissä
  • klo 11.45 Alppila, Tirolintie 2
  • klo 12.15 Tuira, Toivoniementie 1
  • klo 12.45 Raksila, Ylioppilaantie 4

Ruokalistat, lisätiedot ja mahdolliset aikataulumuutokset löydät tuttuun tapaan nettisivuiltamme sekä Facebook- ja Instagram-päivityksistämme.

Lounasta voit ostaa Restan ruoka-autosta tuttuun tapaan opiskelijahintaan voimassa olevaa opiskelijakorttia näyttämällä. Poikkeuksellisesti annoksia voi ostaa samalla kertaa kahdelle päivälle. Tarvittaessa voit auttaa kaveriakin, joka ei oireidensa vuoksi voi käydä itse ruokaa hakemassa, ja viedä opiskelijalounasta myös hänelle. Tällöin mukanasi on oltava myös kaverin opiskelijakortti. Maksut hoituvat paikan päällä maksukorteilla, sillä vältämme tässä tilanteessa käteistä.

Lounaslistat löydät nettisivuiltamme. Pyrimme siihen, että päivittäin saatavana on ainakin yksi gluteeniton vaihtoehto, ja pääsääntöisesti kasvisruokamme ovat vegaanisia. Tarkemmat ruokavaliomerkinnät päivitetään nettisivuillemme aina aamuisin.

Opiskelijalounas 2,60 € (sis. ruoka-annoksen ja päivän hedelmän), ilman opiskelijakorttia 5,20 €.
Ruoka-annoksia on saatavana päivittäin runsas mutta rajallinen määrä.