Valtakunnallinen tanssitapahtuma Arktiset Askeleet 25.-28.3.2021

Arktiset Askeleet on vuosittain Oulussa järjestettävä valtakunnallinen tanssitapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Tapahtuma järjestetään vuorovuosina alle kouluikäisten ja alakouluikäisten lasten tapahtumana ja yläkouluikäisten ja sitä vanhempien tanssijoiden tapahtumana. Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.

Vuonna 2021 vuorossa on poikkeuksellisesti avoin tanssikatselmus, joka on tarkoitettu kaiken ikäisille tanssikoulujen ja -yhteisöjen tanssin harrastajille, erikoiskoulutuksessa oleville tanssijoille, tanssin ammatillisessa koulutuksessa oleville opiskelijoille ja tanssin ammattilaisille. Arktiset Askeleet-katselmus järjestetään Pohjankartanossa, Leevi Madetojan katu 1, Oulu tai tilanteen vaatiessa etätapahtuman muodossa.

 

Historian ensimmäinen eArktiset Askeleet onnistui yli odotusten

Tanssitapahtuman pääosassa oli tanssikatselmus, joka ajoittui kahdelle päivälle 12.-13.9.2020. Tanssikatselmuksessa nähtiin 38 teosta, jotka esiraati oli valinnut 101 lähetetyn teoksen joukosta. Katselmuksen arviointiraadissa olivat Fanny Gurevitsch, Heli Kuula, Paula Puumalainen, Manu Uimi ja raadin opiskelijajäsenenä toimi tanssinopettajaopiskelija Meeri Mutanen. 

Lue koko tiedote

Kuvagalleria

Katso aiempien vuosien tapahtumakuvia https://oamk.pic.fi/kuvat/Arktiset+askeleet/