Tapahtuma yleisölle

 
Arktiset Askeleet on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen tanssikatselmus, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Tapahtuma järjestetään Pohjankartanossa Oulussa (Leevi Madetojankatu 1, 90140 Oulu). Katselmukset ovat avoimia yleisölle, sekä ne live-striimataan nettiin, joten Arktisten tunnelmiin on mahdollista päästä mukaan myös omalta kotisohvalta.
 
Tapahtuma järjestetään vuorovuosina laajana katselmuksena ja vuoroin lasten katselmustapahtumana. Vuosittain Arktisiin osallistuu tanssinharrastajia ja ammattilaisia eri puolilta Suomea. Teokset ja esiintyjät tapahtumaan valitaan tammikuussa järjestetyn esiraadin perusteella. Arviointiraati valitsee varsinaiseen katselmukseen teoksia monista eri lähtökohdista – tapahtumassa tullaan aina näkemään monia eri tanssilajeja, hienoja koreografioita, tanssikasvatuksellisesta lähtökohdasta rakennettuja kokonaisuuksia ja paljon tanssin iloa! 
 

Paikka:

Leevi Madetojan katu 1, Oulu

Aikataulut ja lippujen hinnat

Arktiset Askeleet 2024 näytösten aikataulut ja lippuhinnat julkaistaan esiraadin jälkeen
 

 

 
 

 

 

Ohjeita yleisölle ja osallistujille

 
Sisäänkäynti Pohjankartanoon Suvantokadun puolelta. Tapahtumatoimisto on pääovien läheisyydessä.
Lipunmyynti katselmuksiin tapahtuu juhlasalin lähellä olevassa aulatilassa ja avataan aina tunti ennen katselmusten alkua.
Pohjankartanossa on kahvio, joka palvelee katselmusten aikana.
Aiempien vuosien totuttuun tapaan yleisötilaisuuksiin saavutaan terveinä ja huolehditaan mm. käsihygieniasta ja yskitään oikein.