kuvakorkeus:

Tapahtuma yleisölle

Tervetuloa vuoden 2022 Arktisiin Askeliin!
 
Arktiset Askeleet järjestetään muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen lähitapahtumana 2.-3.4.2022. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti Kempeleen Linnakangastalolla (Linnakaarto 20, 90450 Kempele), jonne saapuu eri puolilta Suomea lähes 350 yläkouluikäistä ja sitä vanhempaa tanssijaa huoltojoukkoineen, jotka on valittu mukaan tapahtumaan tammikuussa järjestetyn esiraadin perusteella. Tuolloin arviointiraati valitsi tanssikatselmukseen erilaisista lähtökohdista tehtyjä sekä tanssikasvatuksellista puolta edustavia tanssiteoksia.
 
Tapahtumassa tullaan näkemään tanssia eri-ikäisten tanssijoiden tanssimana, nuorimmat tanssijat ovat iältään yläasteikäisiä, vanhimmat jo ihan "oikeasti aikuisia". Erityisen ilahduttavaa on laaja tyylilajien kirjo, mukana on kaikkea mm. pyörätuolitanssista steppiin! Tänä vuonna pääsemme nauttimaan myös poikkeuksellisesti kahdesta taiteilijavieraan esityksestä, kun 1. katselmuksen alussa nähdään Anniina Koivuniemen ja Ernest Lawsonin Kalevala-teemainen tangoesitys sekä loppukatselmuksen alussa Mia Jaatisen ja Mikko Makkosen katkelma teoksesta They Weigh – They Elevate.
 
Arktiset Askeleet on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen tanssikatselmus, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Katselmukset live-striimataan nettiin, joten Arktisten tunnelmiin on mahdollista päästä mukaan myös omalta kotisohvalta.
 
Arktiset Askeleet huipentuvat sunnuntaina klo 13:30 järjestettävään loppunäytökseen, johon tanssialan ammattilaisista koostuva arviointiraati valitsee viikonlopun aikana nähdyistä teoksista ne teokset, jotka ovat jollain tavalla mieleenpainuvia, erilaisia ja elämyksellisiä.

Paikka:

Linnakaarto 20
90450 Kempele

Sisäänkäynti tapahtuu A-ovesta, jonne kulku tapahtuu Tahkoseläntien kautta.

Aikataulut

1. katselmus la 2.4.2022 klo 13:30
2. katselmus la 2.4.2022 klo 16
3. katselmus su 3.4.2022 klo 10
Loppukatselmus su 3.4.2022 klo 13:30
  • Loppukatselmus kestää noin kaksi tuntia.
  • kaleva.fi/live (vaatii Kalevan käyttäjätunnuksen. Kaleva Digin tutustumisjakso 1 kk 1 eurolla)

Lippujen hinnat

15 eur / yksi näytös
10 eur / yksi näytös opiskelijat, työttömät, eläkeläiset
20 eur / päivä (la / su)
35 eur / viikonloppu
45 eur / perhelippu (2 aik. + 2 lasta)
Liput myydään ovelta ja lipunmyynti avautuu tuntia ennen näytöksen alkua.
 
Katsomon ovet avataan puoli tuntia ennen ensimmäistä ja kolmatta katselmusta. Ensimmäisen ja toisen katselmuksen välissä ovet ovat auki, jolloin katsomossa voi viettää aikaa.

Kahvio

Avoinna
la klo 12-17
su klo 10-14
Pitäjinä: Kempeleen Naisvoimistelijat ry

Näytteilleasettaja

Tanssipaku.fi

Ohjeita yleisölle ja osallistujille

Tule tapahtumaan vain terveenä
Yleisötilaisuuteen, jossa on muita ihmisiä ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.
 
Tapahtumassa on maskisuositus
Suosittelemme käyttämään maskia tapahtuman aikana. Halutessanne voitte ostaa maskeja toimistosta.
 
Muista riittävä turvaväli
Tapahtumissa suositellaan yhä välttämään lähikontaktia, vaikka etäisyyden ylläpitäminen ei edellytäkään enää tiettyä metrimääräistä turvaväliä.
 
Pese kädet ja puhdista niitä käsihuuh­teella
Pese kädet huolellisesti runsaalla vedellä ja saippualla tai käsidesillä, kun saavut tapahtumaan. Desinfioi käsiäsi aina ennen ruokailua, WC-käynnin jälkeen sekä aina aivastamisen tai yskimisen tai niistämisen jälkeen tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta.
 
Muista yskiä oikein
Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskakoriin. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä sen jälkeen kädet.
 
Riskiryhmiin kuuluvat
Riskiryhmiin kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja. Yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista ei suositella. Jos osallistut, huomioi erityisen tarkasti nämä turvallisuusohjeet. Huomioi myös oman lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten ohjeet. Riskiryhmään kuuluvien on itse arvioitava paikan päällä tarjottavien palveluiden käytön järkevyys oman terveyden kannalta.