Likis-lähiruokatapahtuma 19.-20.9.2020

Lauantai 10-16
Sunnuntai 10-15

Tervetuloa nauttimaan lähiruoasta ja tutustumaan lähialueen tuottajiin Oulun ammattikorkeakoulun ja opiskelijoiden järjestämään Likis-tapahtumaan!

Likis-lähiruokamarkkinat järjestetään nyt jo neljättä kertaa Kotkantiellä Kaukovainiolla, osoitteessa Kotkantie 1, 90250 Oulu. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja viime vuonna tapahtumassa kävi kahden päivän aikana noin 10 000 henkilöä.

Likiksessä on taattua markkinatunnelmaa, herkullisia tuotteita lähialueilta, sekä kotimaisia käsitöitä. Lisäksi menossa on mukana poniratsastusta, alpakoita ja ohjelmaa koko perheelle!  Seuraamalla Likiksen somekanavia pysyt mukana tapahtuman järjestelyissä, pääset osallistumaan hauskoihin kilpailuihin sekä vaikuttamaan Likiksen tämän vuoden ohjelmaan. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista!

Lähiruoka- ja hankintatreffit

Likis ja Ruokariihi-hanke järjestävät myös tänä vuonna Lähiruoka- ja hankintatreffit, joka on tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikka. Tapahtuman aikataulu ja ohjelmisto päivitetään myöhemmin.

Lisätietoja hankkeesta löydät alla olevasta linkistä.

Ruokariihi-hanke

 

Ajankohtaista

Ohjelma

Ohjelma tarkentuu tapahtuman lähestyessä. Likiksen somekanavia seuraamalla voit päästä vaikuttamaan siihen, mitä uutta Likiksessä tänä vuonna nähdään ja koetaan! Käy siis kurkkaamassa Likiksen Facebook- ja Instagram sivut.