Likis-lähiruokatapahtuma 18.-19.9.2021

Lauantai 10-16
Sunnuntai 10-15

Tervetuloa nauttimaan lähiruoasta ja tutustumaan lähialueen tuottajiin Oulun ammattikorkeakoulun ja opiskelijoiden järjestämään Likis-tapahtumaan!

Suosittu Likis-lähiruokatapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Linnanmaan kampuksella! Tapahtuman suosio on kasvanut vuosi vuodelta, joten päivämäärä kannattaa pistää ylös jo nyt.

Likiksessä on taattua markkinatunnelmaa, herkullisia tuotteita lähialueilta, sekä kotimaisia käsitöitä. Lisäksi menossa on mukana poniratsastusta, alpakoita ja ohjelmaa koko perheelle!  Seuraamalla Likiksen somekanavia pysyt mukana tapahtuman järjestelyissä, pääset osallistumaan hauskoihin kilpailuihin sekä vaikuttamaan Likiksen tämän vuoden ohjelmaan. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista!

 

Noudatamme ajankohtaisia koronaohjeistuksia. 

Ohjelma

Viikonlopun aikana Likiksessä voi ihailla esimerkiksi Valtran traktoria, Haipuksen tilan lampaita ja vuohia sekä sunnuntaina Linnunradan tilan alpakoita. Tänä vuonna Likiksessä on mukana myös Oulun Palveluskoirayhdistys ry:n pelastuskoiraryhmä. Perinteisesti perheen pienimmille on tarjolla talutusratsastusta ja ilahduttamassa on myös Taikuri Roope. 

 

Ohjelma tarkentuu myöhemmin. 

 

LAUANTAI 18.9.2021

SUNNUNTAI 19.9.2021

Lähiruoka- ja hankintatreffit

Ruokariiheä ei järjestetä tänä vuonna Likiksen yhteydessä.