Likis-lähiruokatapahtuma 19.-20.9.2020

Lauantai 10-16
Sunnuntai 10-15

Tervetuloa nauttimaan lähiruoasta ja tutustumaan lähialueen tuottajiin Oulun ammattikorkeakoulun ja opiskelijoiden järjestämään Likis-tapahtumaan!

Likis-lähiruokamarkkinat järjestetään nyt jo neljättä kertaa Kotkantiellä Kaukovainiolla, osoitteessa Kotkantie 1, 90250 Oulu. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja viime vuonna tapahtumassa kävi kahden päivän aikana noin 10 000 henkilöä.

Likiksessä on taattua markkinatunnelmaa, herkullisia tuotteita lähialueilta, sekä kotimaisia käsitöitä. Lisäksi menossa on mukana poniratsastusta, alpakoita ja ohjelmaa koko perheelle!  Seuraamalla Likiksen somekanavia pysyt mukana tapahtuman järjestelyissä, pääset osallistumaan hauskoihin kilpailuihin sekä vaikuttamaan Likiksen tämän vuoden ohjelmaan. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista!

 

TÄRKEÄÄ: SAAVUTHAN MARKKINOILLE TERVEENÄ. MIKÄLI SINUA YSKITTÄÄ TAI AIVASTAT, SUOJAA KASVOT HIHAAN. MUISTAKAA HYVÄT TURVAVÄLIT JA KÄSIHYGIENIA. Tapahtumassa on käsidesiä tarjolla ja suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Pysytään yhdessä terveinä.

Lähiruoka- ja hankintatreffit

Likis ja Ruokariihi-hanke järjestävät myös tänä vuonna Lähiruoka- ja hankintatreffit, joka on tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikka. Tapahtuman aikataulu ja ohjelmisto päivitetään myöhemmin.

Lisätietoja hankkeesta löydät alla olevasta linkistä.

Ruokariihi-hanke 

Tällä palstalla ei ole tällä hetkellä ajankohtaisia tiedotteita. Katso kaikki Oamkin ajankohtaistiedotteet.

Ohjelma

Olemme tänä vuonna vähentäneet lavalla tapahtuvaa ohjelmaa, jolla pyritään välttämään mahdolliset yleisön pakkaantumiset lavan edustalle. 

Markkina-alueelta löytyy paljon mukavaa aktiviteettia, kuten lasten piirustusnurkkaus, poniajelua, Karvakaveri koirat ja kahvila. Lakeuden Reserviläisten pisteellä voit kokeilla myös ekoase ammuntaa!

 

 

LAUANTAI 19.9.2020

10.00 Markkinoiden avaus

10.30 Retki Kellon Kalasatamaan lähtö 1

12.15 Retki Kellon Kalasatamaan lähtö 2

15.00 Laid Back Townies

(Järjestämme kolmannen lähdön Kalasatamaan n. klo 14.15. Tämä järjestetään ainoastaan, mikäli lähtijöitä on tarpeeksi)

 

SUNNUNTAI 20.9.2020

10.00 Päivän avaus

11.00 Taikuri Roope

13.00 Taikuri Roope