Oulun korkeakoulupäivä 2022

Tervetuloa Oulun korkeakoulupäivään 2.11.2022 kello 9–15 Ouluhalliin! Tapahtuma on suunnattu lukiolaisille sekä ammattiopistossa opiskeleville. Tapahtumassa pääset tutustumaan Oulun ammattikorkeakoulun sekä Oulun yliopiston koulutustarjontaan. 

 

Tapahtuman tiedot
Oulun korkeakoulupäivä 2022
Aika Keskiviikko 2.11.2022 kello 9.00–15.00 
Paikka Ouluhalli, Ouluhallintie 20, Oulu

Tapahtuma-alue ja kartta
Korkeakoulupäivän tapahtuma-alue sijaitsee Ouluhallin liikuntahallissa, mistä löytyvät tutkinto-ohjelmien ständit. Lavaohjelma esitetään päivän aikana liikuntasalissa. Molempiin tiloihin kulku tapahtuu Ouluhallin aulasta infopisteen lähettyviltä. 

 

 

 

Tutustu Oulun korkeakoulujen koulutustarjontaan Ouluhallissa
Tapahtuma-alueella liikuntahallissa pääset keskustelemaan Oamkin opiskelijoiden kanssa korkeakouluopinnoista. Jokaisella koulutusohjelmalla on on oma ständi, jossa koulutusta esittelevät alan opiskelijat sekä henkilökunnan edustajat. 

Tapahtuma-alueelta löytyy myös oma ständi Oamk Highwaylle, joka on toisen asteen opiskelijoille suunnattu väylä, jolla voi varmistaa opiskelupaikan Oamkista opiskellessaan lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Korkeakoulupäivässä mukana on myös Oamkin opiskelijakunta Osako.

Tapahtuma-alueella on myös Oulun yliopiston ständit, ruokailualue sekä opojen kohtaamispaikka. Jaossa on molempien korkeakoulujen uusia hakijan oppaita.

 

Liikuntasalin lavaohjelma korkeakoulupäivässä
Lavaohjelma keskittyy tänä vuonna liikuntasaliin, minne on ohjeistus ja kulku Ouluhallin aulasta. Oamkin ohjelma toistetaan kahteen kertaan klo 11–12 ja klo 13–14. 

Oamkin lavaohjelmassa sukelletaan tulevaisuuteen! Korkeakoulupäivässä pääset tutustumaan tutkinto-ohjelmiimme ja opiskeluun, mutta mitä tapahtuu valmistumisen jälkeen?

Juontajamme Minna Laamanen ja Samuli Kakko saavat lavalle seurakseen kuusi Oamkin alumnia, jotka kertovat millaista Oamkissa opiskelu oli, millaiset harjoittelumahdollisuudet opintojen aikana olivat mahdollisia ja miten ne vaikuttivat oman uran rakentamiseen. Entä missä vanhat oamkilaiset ovat nyt?

Tule kuulemaan innostavia tarinoita alumneiltamme ja luomaan samalla omia unelmiasi tulevaisuuteen! #luotaitseesi

Alumnit:
Jyrki Perttu, instrumentti- ja bändiopettaja, Oulun kaupunki, Madetojan musiikkilukio
Viivi Virkkula, projektipäällikkö ja luomuasiantuntija, ProAgria Oulu
Iina Kervinen, suuhygienisti, Oulun kaupunki ja yksityinen sektori
Hermanni Härkönen, Senior Account Manager, Digizer Oy
Petteri Tyni, myynti-insinööri, Oy Machine Tool Co
Tiina Matala, Test Specialist, Enerim Oy
Jussi Hieta, Scrum master / sovelluskehittäjä, Lemonsoft Oyj

Esitysajat:

  • 10.00–11.00 #UniOulu Show
  • 11.00–12.00 Oulun ammattikorkeakoulu
  • 12.00–13.00 #UniOulu Show
  • 13.00–14.00 Oulun ammattikorkeakoulu