Oulusta Eurooppaan!

 

Save the date: Oulun ammattikorkeakoulun uusi ”Yhdessä muutamme maailmaa” -webinaarisarja alkaa perjantaina 21.5. klo 9–10.30.  Ensimmäisen jakson teemana on Oulusta Eurooppaan! Uudessa webinaarisarjassa tuodaan esille oululaista sidosryhmäyhteistyötä, kansainvälisiä menestystarinoita sekä Oulun ammattikorkeakoulun roolia osaavan työvoiman kouluttamisessa Oulusta Eurooppaan. Ohjelma:

Avaus rehtori Heidi Fagerholm
Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppuraisen tervehdys
Yhteistyökorkeakoulu Neu-Ulmin rehtorin Prof. Dr. Uta M. Feserin tervehdys
Miten pohjoisesta ponnistetaan Euroopan sydämeen ja millaisia tulevaisuuden osaajia Oamk kouluttaa työelämän tarpeisiin? Keskustelemassa Nokian johtaja Erja Sankari sekä Medanetsin toimitusjohtaja Juha-Matti Ranta
Oulusta kulttuuripääkaupunki, Oulu2026-hankkeen johtaja Piia Rantala-Korhonen 

Tilaisuus toteutetaan webinaarina, jossa huolehditaan esiintyjien turvallisuudesta poikkeusaikana.

 Lisäämme webinaari-linkin pian tälle sivulle.

 

Tytti Tuppurainen

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri vuodesta 2019 lähtien. Tytti on oululainen kaupunginvaltuutettu ja kansaedustaja.

Uta M. Feser

Saksalainen taloustieteilijä ja professori Uta M. Feser toimii Hochschule Neu-Ulmin rehtorina. 

Erja Sankari

Erja Sankari johtaa Nokian mobiiliverkkoliiketoiminnan toimitusketjujen – käsittäen maailmanlaajuisen valmistuksen, logistiikan ja materiaalihankinnan - rakentamista ja ylläpitoa. Vuosina 2013–2018 hän johti Nokian Oulun tehdasta, joka valmistaa mobiiliverkkojen 4G ja 5G -tukiasemia. Näiden tehtävien ohella hän on toiminut Nokian Oulun yksikön johtajana ja Nokia Suomen maajohtoryhmän jäsenenä vuodesta 2016.

Juha-Matti Ranta

Oululaisen Medanetsin toimitusjohtaja. Medanets kehittää mobiiliratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille. Asiakkaina yli 50 sairaalaa Suomessa, Ruotsissa sekä Norjassa. Medanets on juuri äsken saanut ensimmäiset asiakassopimukset Englantiin ja Hollantiin.

Piia Rantala-Korhonena

Oulu 2026 -kulttuuripääkaupunkihankkeen johtajana. Työskentelee Oulun kaupungilla kansainvälisten asioiden ryhmän johtajana.

Juontajat

 

Taina Junttila

Oulun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan yksikön johtaja, kasvatustieteiden ja hoitotieteiden maisteri. Taina on asunut yli 20 vuotta Euroopassa, kuten Saksassa, Ranskassa ja Hollannissa.

Ville Isoherranen

Tekniikan tohtori, dosentti Ville Isoherranen toimii Oulun ammattikorkeakoulun tekniikan ja luonnonvara-alan yksikön johtajana. Hän on työskennellyt aiemmin mm.  9Solutions Oy:ssä,  Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin johtajana sekä ABB Oy:ssä.